Posle ovakve SEKSI REKLAME, nema KO JE NE BI POŽELEO! (VIDEO)
Foto: Printscreen Youtube / Alfa Romeo

Alfa!!! Terenac???

Posle ovakve SEKSI REKLAME, nema KO JE NE BI POŽELEO! (VIDEO)

Reklama treba da zagolica maštu ljubitelja terenaca, kao i da okorelim "alfistima" ukaže da je "stelvio" ipak 100 odsto Alfa Romeo!
Objavljeno:

Alfa Romeo - terenac??? Istinski ljubitelji italijanskih sportskih automobila verovatno nikada neće novi SUV "stelvio" smatrati pravom Alfom. Ipak, trendovi se menjaju, tržišni apetiti povećavaju, pa je tako čuveni italijanski proizvođač odlučio da ponudi svog aduta u ovom segmentu.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Alfa Romeo "stelvio" će zvanično biti predstavljen na prestojećem salonu automobila u Ženevi, koji se odžava od 9. do 19. marta. Proizvođač je svoj novi model već najavio seksi reklamom, koja treba da zagolica maštu ljubitelja terenaca i da okorelim "alfistima" ukaže da je "stelvio", ipak, 100 odsto Alfa Romeo!

Neki od motora koji će pokretati novu Alfu biće dvolitarski turbo sa 280 konjskih snaga, dok je za top "kvadrifoljo" verziju rezervisan Twin-Turbo V6 motor sa 505 konjskih snaga, koji od 0 do 100 km/h ubrzava za 3,9 sekundi i postiže maksimalnu brzinu od 285 kilometara na čas.

I pored nekih nagađanja, zvanična cena još uvek nije poznata.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.