KONOBAR (42) IZ ZAGREBA SAZNAO DA GA ŽENA VARA SA KOLEGINICOM! Zbog onoga što je zatim uradio završio na SUDU
Ilustracija, Foto: Profimedia

NESVAKIDAŠNJA PRIČA

KONOBAR (42) IZ ZAGREBA SAZNAO DA GA ŽENA VARA SA KOLEGINICOM! Zbog onoga što je zatim uradio završio na SUDU

Na kraju se u te ljubavne muke umešala i policija jer ga je njegova bivša ljubav prijavila za nametljivo ponašanje

Objavljeno: 11:54h

Nakon što je 42-godišnji zagrebački konobar S. V. posumnjao da se njegova nevenčana bračna partnerka, s kojom ima decu, viđa s koleginicom s posla, počeo je da je prati.

No, ubrzo mu je dala do znanja da je njihov suživot gotov pa je to za 42-godišnjaka bio dodatni “poraz”. Na kraju se u te ljubavne muke umešala i policija jer ga je njegova bivša ljubav prijavila za nametljivo ponašanje. Slučaj je na kraju završio na novozagrebačkom sudu, gde je osuđen na šest meseci zatvora, a mora platiti i 500 kuna sudskih troškova.

Prema optužnici, on je od 5. juna do 26. jula 2018. na sve moguće načine pokušavao nastaviti ljubavnu vezu. Svakodnevno je ženu sledio do radnog mesta, kontinuirano joj slao SMS poruke u kojima ju je pozivao na sastanke, a nije štedeo ni na rečima ljubavi ponavljajući da je voli i da želi da mu se vrati. No, ona mu je uporno pokušavala objasniti da je kraj, da ne želi više biti s njim, preklinjući ga pritom da joj ne šalje poruke.

foto: Profimedia

Međutim, niz odbijanja u njemu je izazvao dodatni gnev pa joj je čak poslao poruku da će zapaliti njihovu zajedničku kuću, a 11. jula oko 21 sat pričekao ju je ispred stambene zgrade u Novom Zagrebu naznačivši joj:

- Ako se ideš naći sa svojom partnerkom, ići ću za tobom i biće svega.

Prestravljena žena se na kraju te večeri zaključala u svom stanu i okrenula broj policije.

- Tačno je da sam bio nametljiv. Ali moja vanbračna supruga je započela ljubavnu vezu s drugom ženom, koja je bila naša kućna prijateljica. To sam uočio jer sam počeo primećivati određenu dozu nervoze prema meni. Iako mi ona to nije htela priznati, govorila je da joj je ta druga žena samo radna koleginica i da se viđaju samo na kafi. U junu 2018. ona je napustila naš zajednički dom i preselila se kod svoje sestre, a mene je sve vreme uvjeravala da nije ni u kakvoj vezi. Odlučio sam ju pratiti jer sam se hteo uveriti je li to istina. Ja sam samo želio spasiti svoju porodicu. Možda je to bilo na pogrešan način ali, verujte, to nije bila pamet, nego srce. Deca su nakon svega ostala živeti sa mnom - ispričao je u sudnici zagrebački konobar, priznavši iskreno da suprugu i danas voli jako te da je taj njegov krimen samo jedan eksces u njegovu mirnom životu.

Stav suda je da je postupao s direktnom namerom i da je bio svestan da čini krivično delo kako bi kod bivše partnerke izazvao osećaj straha i nelagode.

- Ovakvo postupanje okrivljenika bez obzira na pobude nema opravdanja. Ono zaslužuje svakako osudu i prekor, čega je i sam okrivljenik svestan rekavši da je samo želeo spasiti svoju porodicu, ali na pogrešan način - stoji u obrazloženju presude.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Jutarnji)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.