Ovo nije NORMALNO! SRAMOTAN POTEZ ROLAN GAROSA! Ignorišu Novaka MAKSIMALNO!
Novak Đoković, Foto: EPA/Julien De Rosa

Rolan garos

Ovo nije NORMALNO! SRAMOTAN POTEZ ROLAN GAROSA! Ignorišu Novaka MAKSIMALNO!

Ovo se ne može nazvati propust!

Objavljeno:

Bruka i sramota Rolan Garosa!

Umesto Novaka Đokovića, koji je prošle godine osvojio Kup musketara, Francuzi su prilikom promocije grend slema u Parizu postavili fotografiju Stefanosa Cicipasa

Pitanje je na kojim turnima će Novak Đoković igrati u nastravku sezone, ali prema poslednjim informacijama trebalo bi da brani itulu osvojenu u Parizu prošle godine zbog olakšavanja mera i odluka vlasti u Francuskoj.

Francuska vlada objavila da će ukinuti propusnice za vakcinu, a ova odluka bi trebalo da stupi na snagu oko 14. marta. To znači da će Novak zaigrati u Monte Karlu od 9. do 17. aprila i Rolan Garosu koji je na programu od 22. maja do 5. juna.

Međutim i pored toga organizatori Rolan Garosa se ponašaju kao da Novak Đoković ne postoji. Sada je prilikom najave početka prodaje karata za turnir u prvom planu Grk, što je razbesnelo Novakove njegove navijače. Već nedeljama forsiraju Rafaela Nadala, Stefanosa Cicipasa, Danila Medvedeva, nema čoveka koji je prošle godine osvojio trofej i koji bi ove sezone mogao da juri 21. slem.

1 / 5 Foto: Profimedia

Moguće je da su ovo uradili jer nisu znali hoće li Novak braniti trofej ili ne. U svakom slučaju videćemo tokom narednih dana da li su ovo uradili namerno ili slučajno, pošto je sve izvesnije da će Novak igrati u Parizu.

Espreso/Instagram


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.