ĐOKOVIĆ JOŠ JEDNOM POKAZAO KOLIKO JE VELIKI! Ukrajinac na ratištu dobija pomoć od srpskog asa? (FOTO)
Sergej Stahovski i Novak Đoković, Foto: EPA/Ali Haider

SJAJan GEST!

ĐOKOVIĆ JOŠ JEDNOM POKAZAO KOLIKO JE VELIKI! Ukrajinac na ratištu dobija pomoć od srpskog asa? (FOTO)

Novak se javio Stahovskom preko čet aplikacije

Objavljeno: 13:48h

Sergej Stahovski, nekadašnji teniser, koji je stao uz Novaka Đokovića kada je srpski teniser imao probleme u Australiji, sada je dobio podršku srpskog tenisera u trenucima kada njegova zemlja prolazi kroz teške momente.

Novak Đoković se javio Stahovskom preko čet aplikacije, upitao Ukrajinca kako se oseća i gde se nalazi, a takođe se ponudio i da pošalje bilo kakvu pomoć koja je neophodna njemu i njegovim sugrađanima.

To nije prvi put da Novak Đoković staje uz Ukrajinca, pošto je pre par dana Stahovski otkrio u jednom intervjuu da mu je Đoković pružio podršku, dok mu se Nadal i Federer nisu javili.

- Staho, kako si? Da li si na ratištu? Razmišljao sam o tebi. Nadam se da će se situacija smiriti uskoro. Molim te, reci mi koja je najbolja adresa na koju mogu da pošaljem pomoć. Finansijsku ili bilo kakvu drugu - napisao je Đoković u poruci Sergeju Stahovskom.

Stahovski se zahvalio Novaku na podršci i podelio to na svom Instagram profilu, a komentari na potez Đokovića su bili i više nego pozitivni.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.