POZNATI TENISKI STRUČNJAK NEMA DILEMU! Teška sezona sledi za Novaka!
Foto: Starsport©

opasnost koja iznenada vreba!

POZNATI TENISKI STRUČNJAK NEMA DILEMU! Teška sezona sledi za Novaka!

Radmilo Armenulić smatra da je najveća pretnja Rafael Nadal

Objavljeno: 23:36h

Radmilo Armenulić, poznati teniski stručnjak, smatra da Novaku Đokoviću u nastavku sezone najveća opasnost ne preti od Danila Medvedeva ili Aleksandra Zvereva, već od Rafaela Nadala.

- Ono što je najopasnije u nastavku sezone od svega po Novaka, jeste da se Rafael Nadal dobro pokazao na ovim turnirima na betonu, jer je osvojio Melburn i Akapulko. Pošto igra sjajno na zemlji, a uskoro predstoje baš ti turniri svašta može da se desi. Ako osvoji Madrid, Monte Karlo i Rolan Garos, Nadal će biti prvi na svetu, a imaće i dve grend slem titule više od Novaka - analizira Radmilo Armenulić za Kurir.

Rafael Nadal, Novak Đoković
foto: EPA/Ettore Ferrari

Zbog činjenice da neće moći da igra na turnirima u SAD jer nije vakcinisan, Srbin u ozbiljnom problemu.

Armenulić smatra da Novak Đoković mora da igra jer običan trening nije isto što i mečevi.

- Teška sezona sledi za Novaka. Stalno će morati da gleda gde može, a gde ne može da igra. A to onda znači da će manje misliti na igru. I to nije dobro. Mislim da neće moći da igra na turnirima u Americi, baš zbog toga što nije vakcinisan. Opet, pravila se menjaju iz dana u dan. Moraće da gleda neke alternativne turnire. Novak mora da igra, ne sme da pravi pauzu, jer običan trening nije isto što i mečevi - jasan je Armenulić.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.