SADA JE JOŠ ŽALIJE ŠTO JE NOVAK ISPUSTIO PRVO MESTO! NADAL ODRADIO SVOJ DEO POSLA! PONOVO OČITAO ČAS MEDVEDEVU!
Rafael Nadal, Foto: Epa/ David Guzman

AKAPULKO

SADA JE JOŠ ŽALIJE ŠTO JE NOVAK ISPUSTIO PRVO MESTO! NADAL ODRADIO SVOJ DEO POSLA! PONOVO OČITAO ČAS MEDVEDEVU!

Nije bilo lako Rafaelu Nadalu kao što sam rezultat govori, morao je dosta znoja za dva sata da prolije protiv Danila Medvedeva.

Objavljeno: 08:18h

Rafael Nadal finalista je turnira u Akapulku pošto je u velikom derbiju protiv novokrunisanog prvog tenisera sveta Danila Medvedeva slavio sa 6:3, 6:3.

Ipak, u prvom setu je krenuo silovito što se tiče svog servisa, jer ga je ljubomorno čuvao i prolazio bez opasnosti i brejk lopti.

Sa druge strane, pritiskao je protivnika koji je odoleo u drugom gemu, ali nije u četvrtom kada je prvu od dve prilike konvertovao Nadal za 3:1.

1 / 7 Foto: Epa/ David Guzman

Nakon toga je bilo još neko vreme mučenja, ali je Nadal uspeo da dođe do 1:0 u setovima i tako se primakne još jednoj pobedi protiv Medvedeva nakon već famoznog Australijan opena ove godine.

Upadao je Rus u ona svoja stanja nezadovoljstva, a sebi je dopustio da izgubi servis već u prvom gemu drugog seta, a onda ulazi u misiju koja je deceniju i više teška za svakog čovekana planeti.

Mogao je do 2:2, mogao je da se pokaže i iskoristi samo jednu od četiri brejk lopte u predugom gemu, ali nije.

Medvedev je narušio impresivnu vladavinu "velike četvroke".

Mogao je to da učini i za 3:3, u još dužem maratonu koji je mogao da okrene situaciju na terenu, ali nije.

Moglo je ovo da izgleda mnogo drugačije, ali je u nastavku mirna voda povukla Nadala do zaključnog brejka i finala gde će imati priliku da osvoji titulu protiv Kamerona Norija.

Da je Novak Đoković osvojio turnir u Dubaiju kako se očekivalo, ovaj rezultat iz meča Nadal - Medvedev bi mu išao na ruku.

Espreso/Telegraf


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.