NOVAK NEĆE ODUSTATI! IMA TELO 25-GODIŠNJAKA... I NEŠTO MNOGO VAŽNIJE!
Novak Đoković, Foto: Twitter/printscreen

BORNA ĆORIĆ INTERVJU

NOVAK NEĆE ODUSTATI! IMA TELO 25-GODIŠNJAKA... I NEŠTO MNOGO VAŽNIJE!

Poslednji turnir Borna Ćorić je odigrao još u Roterdamu prošle godine. U maju je operisao rame, nadao se da će se oporaviti do US opena, ali bol nije prolazio. Ipak, sada situacije ide dobro. Osvrnuo se i na "situaciju" oko Novaka Đokovića...

Objavljeno:

"U poslednja dva meseca sam super. Mnogo bolje ide. Izgubio sam dosta vremena, ali to je tenis, to je život. Na dosta solidnom sam nivou u poslednja dva meseca, danas (četvrtak) sam odradio najjači trening dosad i planiram da se vratim brzo“, rekao je Ćorić za Dnevnik Nove TV i dodao:

„Ne pijem nikakve tablete posle pet godina, pa sam srećan. Jedino ne možemo da znamo šta će biti kad dođe zvanični meč, ali sve testove sam prošao“.

Takođe, Borna se osvrnuo i na celu sagu sa Novakom Đokovićem u Australiji.

„On je svoj čovek i može da radi što god hoće. Ja sam se vakcinisao, ali nemam tu mnogo toga da dodam. To je njegova odluka i ja to poštujem. Nije me iznenadio, svi znamo koliko je jak u glavi i da pod pristikom neće odustati. On ima telo 25-godišnjaka, i to ne mene, nego nekog zdravog, favorit je za osvajanje još grend slem titula“, zaključuje Ćorić, koji je dosad u karijeri osvojio dve titule i bio 12. na svetu, a sada je na 88. mestu.

1 / 6 Foto: Profimedia

Sredinom marta bi Borna trebalo da se vrati na teren, na mastersu u Indijan Velsu. Na pitanje je li postojao strah za dalji nastavak karijere, 25-godišnji Ćorić odgovara:

„Apsolutno da jeste. Da budem iskren, do pre osam sedmica nisam… Neću da kažem da nisam verovao, ali nisam bio siguran što će biti dok nisam počeo da treniram i dok nisam video da mogu“.

Ćorić ističe da u ovom trenutku ne želi da postavlja nikakve rezultatske ciljeve, jedino želi da ostane zdrav.

Espreso/NovaS/SportKlub


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.