UPRAVO POTVRĐENO! Novak Đoković će DEFINITIVNO igrati na OMILJENOM turniru!
Novak Đoković, Foto: Profimeida

sjajne vesti!

UPRAVO POTVRĐENO! Novak Đoković će DEFINITIVNO igrati na OMILJENOM turniru!

Najbolji teniser sveta se vraća po trofej

Objavljeno:

Goran Đoković, stric najboljeg tenisera sveta Novaka Đokovića, izjavio je na Beogradskom sajmu da će svetski reket broj jedan sigurno igrati na ATP turniru u Beogradu, od 18. do 25. aprila ove godine.

Direktor turnira biće Novakov najmlađi brat Đorđe, dok će stric Goran pomagati savetima kao iskusni sportski radnik.

- Za razliku od problema u Australiji, ovde kod nas trebalo bi da bude sve u redu - našalio se Goran Đoković i dodao:

- Novak je potvrdio da će sigurno učestvovati, a imamo i još dosta atraktivnih prijava, tako da ponovo očekujemo jak turnir.

Goran Đoković
foto: Uroš Arsić

Direktor turnira biće Novakov najmlađi brat Đorđe Đoković, dok će Goran biti savetnik kao iskusan sportski radnik, koji je tri godine bio i direktor turnira u glavnom gradu Bugarske Sofiji.

- Na mlađima svet ostaje, pa im treba dati šansu - rekao je Goran Đoković.

Kao počasni predsednik Srpske federacije za kompanijski sport, Goran Đoković, koji je i počasni konzul Srbije u Monaku, svaku priliku u Beogradu koristi za promociju i podršku sportskim aktivnostima.

Uspešan teniski turnir u Beogradu, kao i da naš teniski as Novak Đoković nastavi da osvaja turnire širom sveta, poželeli su nekadašnji ministar sporta SR Jugoslavije Velizar Đerić i Ivona Pantelić, voditeljka "Dnevnika" na RTS-u.

Goran Đoković
foto: Nebojša Mandić

- Goran ima tu privilegiju da je "planetarni stric", a mi zadovoljstvo da zajedno sa nama učestvuje u organizaciji predstojećih zimskih okupljanja na Jahorini u Republici Srpskoj, gde jedna zahtevna staza nosi ime upravo po našem najvećem šampionu Novaku Đokoviću, koji je za sve nas svetac - rekao je Velizar Đerić, predsednik Srpske federacije za kompanijski sport Srbije.

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.