SVAĐE SA SUDIJOM I PUBLIKOM! ŠUTIRANJE KAMERE, PSOVKE! MEDVEDEV I PROBLEMI SA KONTROLOM BESA! (VIDEO)
Danil Medvedev, Foto: EPA/ DEAN LEWINS, Epa/ DAVE HUNT

TEMPERAMENT PROBLEM?

SVAĐE SA SUDIJOM I PUBLIKOM! ŠUTIRANJE KAMERE, PSOVKE! MEDVEDEV I PROBLEMI SA KONTROLOM BESA! (VIDEO)

Danil Medvedev preti da uskoro zameni Novaka Đokovića na prvom mestu ATP liste, ali pitanje je da li mladi Rus ima većih problema od protivnika na terenu?

Objavljeno:

Danil Medvedev je bio na samo set od osvajanja Australijan opena, u odsustvu Novaka Đokovića. Ipak, upao je u vatru i raspravu sa navijačima na tribinama, što nije bio prvi put u njegovoj karijeri.

- Navijači u finalu AO su pokazali ružno lice s obzirom da je isplivao snimak u kom Medvedeva teraju nazad u Rusiju.

Ipak, pitanje koje se postavlja da li Rus ima problem sa pritiskom i ponašanjem?

- Šta, nije im dozvoljeno da dodaju lopticu jedno drugom? Ne moram valjda da kružim i prelazim na drugu stranu terena da bih dobio loptice za servis? - pitao je Medvedev.

Medvedev je imao problem i u polufinalu Australijan opena, u meču sa Cicipasom. Drugi reket sveta je prigovarao sudiji (sa pravom), jer je Grk komunicirao sa ocem, što je strogo zabranjeno.

- Gledaj me kad ti pričam - poručio mu je Medvedev, a potom ga čak nazvao "pi*kom", koristeći izraz "mala mačka".

- Njegov otac priča svaki poen? Da li si glup? O Bože. Ti si loš čovek. Kako možeš da bude tako loš u polufinalu Grend slema? - samo su neka od pitanja koja je Medvedev postavio sudiji.

Ukoliko odemo u prošlost, Danil Medvedev svoju "prgavost" izražava na drugačiji način od Novaka Đokovića. Prvi reket sveta tu energiju usmeri na teren i ono što je najvažnije - trijumf.

Vanja Grbić je govorio o fenomenu Novaka Đokovića i ono što fali Federeru i Nadalu, a što Novak poseduje.

Meč Danila Medvedeva i Andreja Rubleva iz avgusta 2021. godine ostaće upamćen po tome što je Medvedev nasrnuo na kameru.

Prvo je naleteo, pitao kamermana da li je u redu, a potom izgubio živce šutirajući objektiv i zahtevajući da se kamera skloni odatle.

Rezultat je ostao u drugom planu. Rublev je slavio sa 2:1 (2-6, 6-3, 6-3).

Ukoliko osvoji turnir u Akapulku, Danil Medvedev će postati prvi reket sveta. Izuzmemo li teniski talenat, pitanje je da li Rus može da dosegne visine Novaka, Rafe i Rodžera, ukoliko ne smiri temperament?

Espreso


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.