ONA JE TEMELJ SVIH NADALOVIH USPEHA: Lepotica čuva privatni život, ali se zna kako ga je USREĆILA zauvek! (FOTO)
Foto: Profimedia

glavni rafin oslonac

ONA JE TEMELJ SVIH NADALOVIH USPEHA: Lepotica čuva privatni život, ali se zna kako ga je USREĆILA zauvek! (FOTO)

Na Instagramu povremeno objavljuje slike sa Rafom i ostalim bliskim osobama, ali jasno je da ne voli da se razmeće i uživa u raskalašnom životu

Objavljeno: 20:44h

Rafael Nadal se posle još jedne krize u karijeri izazvane povredom levog stopala koju ne može da izleči potpuno, vratio u stilu i stigao do finala Australijan opena.

Priznao je da je pre nekoliko meseci čak razmišljao da u Melburnu završi karijeru!

Teže mu je bilo možda jedino 2009. kada je povredio kolena (kao posledica porblema sa stopalom), a roditelji mu se razvodili.

I tada, a i u svim drugim teškim situacijama uz njega su bile dve najbitnije osobe - devojka a sada supruga Marija Franćiska Pereljo i sestra Marija Izabel Nadal.

Sestra Marija Izabel (33) je možda još bitnija za Rafu jer da nije bilo nje ne bi upoznao ni sadašnju suprugu.

Marija Izabel Nadal
foto: Profimedia

Franćiska (koju niko u porodici Nadal ne zove 'Ćiska' kako su je strani mediji krstili, a naši prihvatili) i Izabel su zajedno išle u školu, a pošto je Rafael uvek zvao svoju tri godine mlađu sestru da izlazi s njim, tako je upoznao i sadašnju suprugu.

Pored toga što bratu pruža podršku, Maribel je deo njegove fondacije u kojoj je zadužena za poslove marketinga.

Lepa svetlokosa Maribel čuva svoj privatni život, poput brata, ali se zna da je vrlo bliska sa ostatkom velike familije, kao uostalom većina Španaca.

Marija Bel Nadal, Marija Izabel Nadal, Rafael Nadal, Ćiska Perelja
foto: Tanjug/AP

Na Instagramu povremeno objavljuje slike upravo sa njima i Rafom, ali i sa par najbližih drugarica, ali jasno je da ne voli da se razmeće i uživa u raskalašnom životu poput, recimo, sestara Bušar.

Marija Izabel je jedno vreme i živela s Rafaelom u posebno izgrađenom delu kuće. Bilo je to upravo u periodu kada su se njegovi otac i majka razveli.

Nadal je to teško podneo, ali u tom momentu je uz njega sve vreme bila sestra, sa kojom je počeo da živi odvojeno od roditelja.

Ispod možete pogledati još Maribelinih fotografija.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.