ĐOKOVIĆ IMA STRAŠNU PODRŠKU: Nekadašnji teniser, a sada vođa "bande" ima poruku za Australijance! (FOTO)
Novak Đoković i Tobi Mičel, Foto: Profimedia/Instagram/tobymitchell

NIKO NE SME DA SE KAČI SA NJIM!

ĐOKOVIĆ IMA STRAŠNU PODRŠKU: Nekadašnji teniser, a sada vođa "bande" ima poruku za Australijance! (FOTO)

Tobi Mičel stao uz Novaka Đokovića

Objavljeno: 08:22h

Šef ozloglašene moto grupe "The Mongols" i nekadašnji australijski teniser Tobi Mičel uporedio je sebe sa Novakom Đokovićem.

Mičel je je svojevremeno igrao na Australijan openu 1997. i 1999. godine, povukao se godinu dana kasnije, a u međuvremenu postao predsednik "Mongola" za Australiju.

- Bez Đokovića i Mičela, Australijan open će ove godine biti dosada - poručio je vođa bajkera na svom Instagram storiju, aludirajući na to što je Novaku nedavno ukinuta viza i potom je deportovan nazad za Srbiju.

Tobi Mičel, Tenis, Sport
foto: Instagram/tobymitchell

Mičel je u decembru osuđen na dva meseca zatvora, jer je dva puta udario čoveka u lice tokom jedne rođendanske zabave koja se dogodila u novembru. Advokati su odmah pokrenuli žalbu, tvrdeći da je samo branio svoju devojku, a kazna je preinačena u uslovnu.

A taj uslov je da tokom ta dva meseca mora da bude trezan i da ne sme da posećuje javne zvanične događaje kao što je baš turnir u Melburnu.

Jedan od razloga ovakve zabrane jeste i policijski izveštaj koji kaže da je Mičel u poslednjih 13 meseci bio umešan u tri napada na građane na skupovima, te da je svaki put bio pod dejstvom alkohola.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.