ŠPANSKA TENISERKA OSULA PALJBU PO NOVAKU: Ovo sa njim je ŠOU! Ne znam zašto mora sve da radi drugačije od ostalih!
Foto: EPA/Ali Haider

australijan open

ŠPANSKA TENISERKA OSULA PALJBU PO NOVAKU: Ovo sa njim je ŠOU! Ne znam zašto mora sve da radi drugačije od ostalih!

Ne prestaju teniseri iz Španije da napadaju Novaka Đokovića

Objavljeno:

Svet ne prestaje da priča o tome kako Rafael Nadal ni na koji način nije želeo da podrži najboljeg tenisera sveta, Novaka Đokovića dok je ovaj bio "zatočen" u hotelu u Melburnu. Naprotiv, davao je čudne izjave i samo je dodatno "raspirivao" situaciju.

Ali izgleda da on nije jedini teniser iz Španije koji ima nešto da kaže o srpskom teniseru, pošto se paralelno oglasio i Pablo Karenjo-Busta takođe ističući da se ne slaže sa Đokovićem, a korak dalje otišla je Gabrinje Mugurusa.

Ona je istakla da joj nije jasno zašto Đoković ne može jednom "da uradi" kao što svi ostali rade i da se vakciniše, tako kritikujući njegovu slobodu izbora.

- Vakcinisana sam. Sve je ovo velika glupost. Pre ili kasnije svi ćemo morati da se vakcinišemo. Ono što se dešava sa Đokovićem je šou i ne znam je li dobro za tenis. Ne znam zašto on mora drugačije sve da radi od ostalih - bila je besna Mugurusa na konferenciji za medije.

Bilo kako bilo, najbolji na svetu ostaće u Australiji, mada je njegov status još nesiguran zbog mogućnosti da Ministar za imigracije, Aleks Hok iskoristi diskreciono pravo da mu ponovo "ukine" vizu. Nadamo se da se to neće dogoditi.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.