ĐORĐE ĐOKOVIĆ OTKRIO GDE SE SAD NOVAK NALAZI: Hvala svima na podršsci, mi smo bili borci za pravdu!
Foto: Zorana Jevtić

emotivno

ĐORĐE ĐOKOVIĆ OTKRIO GDE SE SAD NOVAK NALAZI: Hvala svima na podršsci, mi smo bili borci za pravdu!

On je otišao da osvoji još jedan Australijan open

Objavljeno:

Brat Novaka Đokovića, Đorđe se obratio novinarima na konferenciji za medije koju je organizovala porodica Đoković poovodom oslobađajuće presude.

- Izvinjavam se još jednom što ste čekali do sada. Hteli smo da dobijemo što čistiju situaciju i da bi vam predstavili celokupnu sliku. Nama je kao porodici izuzetno teško. Vrlo smo emotivni jer je u pitanju Novak. Jako je teško da branimo Novaka a da pri tom ne uvredimo nikoga. Mi smo bili borci za pravdu i sve smo uradili da ispoštujemo sve protokole i da celom svetu pokažemo ljubav i podršku koju imamo za Novaka.

- Zahvalio bih se ovom prilikom i narodu širom sveta. Videli smo prelepe slike od Beograda, Banjaluke, Čačka, Zadra, pa sve do dalekog Melburna gde se iz dana u dan sve više ljudi okupljalo ispred hotela gde je bio Novak.

Porodica Đoković, Srđan Đoković, Dijana Đoković, Đorđe Đoković
foto: Printscreen/Youtube/MARCA

- Pravda je izašla na videlo. Zahvalio bih se pravnom sistemu Australije i sudiji Keliju koji je slučaj vodio prilično neutralno. Ovo suđenje koje je trajalo više od sedam sata gledao je ceo svet.

- Novak je na slobodi! Malopre je trenirao na teniskom terenu. On je otišao da osvoji još jedan Australijan open! On je otišao u Australiju da se bavi tenisom. Da napravi još jedan rekord koji juri. Otišao je sa najboljim mogućim namerama, dao je svu moguću dokumentaciju koju je mogao, na kraju i dobio medicinsko izuzeće. Epilog smo danas saznali. Novak je sportista, on se bavi tenisom, najbolji je teniser svih vremena.

(Espreso/Kurir sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.