BRITANSKI POLITIČAR BRANI NOVAKA: Siguran sam da on NIJE zdravstveni problem za narod! (VIDEO)
Foto: Epa/ Yoan Valat

OBJASNIO ČITAVU SITUACIJU

BRITANSKI POLITIČAR BRANI NOVAKA: Siguran sam da on NIJE zdravstveni problem za narod! (VIDEO)

Najdžel Faraž istakao je da je razgovarao sa porodicom Đoković koja mu je ispričala kakav je horor preživeo najbolji teniser sveta po sletanju u Australiju

Objavljeno: 22:04h

Novak Đoković provodi već četvrti dan u zatočeništvu u Australiji. Suđenje je sve bliže, a u njegovu odbranu je stao i Najdžel Faraž, britanski političar koji je bio vođa "Bregzita" u Velikoj Britaniji.

Faraž je prvo putem Tvitera objasnio čitavu situaciju iz Australije svim ljudima koji ga prate i kojima još nije baš najjasnije šta se dešava tamo. Ubrzo posle toga, ovaj političar je i na svoj Jutjub kanal izbacio video u kom je ušao malo dublje u celu tematiku.

Britanski političar je kroz video na svom kanalu direktno stao i na stranu Novaka Đokovića, dok je pitao vlasti u Australiji, kada će ga pustiti kada je ispunio sva pravila?

- Siguran sam da svetski broj jedan, sigurno nije zdravstveni problem za narod. Svi pričaju o vakcinaciji, iako znamo da su neki primili po dve, tri, pa čak i četiri vakcine (Izrael), oni i dalje mogu da se zaraze, a mogu i da prenesu dalje. Negativan je, dao vam je test, igrajte po pravilu i pustite ga da igra - jasan je Faraž bio u svom klipu.

S druge strane, on je u svojim tvitovima istakao i da je pričao s porodicom Đoković, te da su ga uputili u to kakav je horor preživeo Novak Đoković po sletanju u Australiju.

Najupečatljivije je bilo jedno pitanje, ako ovo rade najboljem teniseru na svetu, šta bi tek uradili vama?

Najdžel Faraž je napomenuo i "zli plan" Australije, prema kom bi, ukoliko Đoković svojevoljno napusti zemlju dobio zabranu da naredne tri godine uđe u istu, čime bi praktično i zaključio svoju karijeru sa devet osvojenih Australijen opena.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.