NOVAKOVI PLJUVAČI ĆE OVO JEDVA DOČEKATI: Gde je sve i sa kim Đoković bio na dan kad je DOBIO POZITIVAN TEST! (FOTO)
Novak Đoković, Foto: Profimedia

tvrdnja advokata bi mogla i da mu odmogne

NOVAKOVI PLJUVAČI ĆE OVO JEDVA DOČEKATI: Gde je sve i sa kim Đoković bio na dan kad je DOBIO POZITIVAN TEST! (FOTO)

Logično je pretpostaviti da je Novak pozitivan nalaz testa na koronu dobio tek kasnije tokom dana, ali njegovi kritičari će sigurno jedva dočekati priliku da ponovo ospu "drvlje i kamenje" na njega

Objavljeno: 14:05h

Novak Đoković se bori da ipak ostane u Australiji i dobije pravo nastupa na Australijan openu.

Njegov tim advokata radi neprestano otkako mu vlasti nisu dozvolile ulazak u zemlju i smestile ga u centar za deportaciju.

Danas se pojavila informacija da su kao dokaz da je srpski teniser preležao koronavirus u prethodnih šest meseci priložili njegov pozitivan test na kovid.

Novak Đoković
foto: Profimedia

I to, kako se saznaje, Đoković je bio pozitivan na koronu pre maje od mesec dana, 16. decembra 2021, a zarazio se dva dana ranije na košarkaškoj utakmici Crvena zvezda - Barselona!

Iako bi ovo moglo da ide u prilog Novaku jer tako, navodno, ima osnova za medicinsko izuzeće, mogao bi da se nađe pod dodatnom osudom javnosti.

Naime, baš tog četvrtka, 16. decembra, najbolji teniser sveta je lično prisustvovao predstavljanju posebnog izdanja poštanskih marki "Pošte Srbije", priređenih u njegovu čast.

1 / 5 Foto: Pošta Srbije, Vuk Branković

Jedinstvena serija markica prikazuje Đokovića i brojna njegova dostignuća tokom karijere, a on je tom prilikom primio uramljenu plaketu od v.d. direktora Pošte Srbije, Zorana Đorđevića.

Istog dana, Nole je prisustvoavao i panelu "Putem šampiona" u okviru svoje fondacije "Novak Đokoivć" gde se mladim talentima i njihovim roditeljima obratio u prisustvu košarkašice Sonje Vasić i trenera Željka Obradovića.

1 / 6 Foto: @Starsport/Srđan Stevanović

Logično je pretpostaviti da je Novak pozitivan nalaz testa na koronu dobio tek kasnije tokom dana, ali njegovi kritičari će sigurno jedva dočekati priliku da ponovo ospu "drvlje i kamenje" na njega.

(Espreso/N.Đ.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.