NOVAKOV PRIJATELJ ISKREN: Oni će sebi napraviti medveđu uslugu, Đoković će postati simbol za slobodu širom sveta!
Foto: Printscreen/youtube/BosnianPyramidsTV

sve je jasno rekao

NOVAKOV PRIJATELJ ISKREN: Oni će sebi napraviti medveđu uslugu, Đoković će postati simbol za slobodu širom sveta!

Pronalazač bosanskih piramida Dr Semir Osmanagić smatra da najbolji teniser sveta ne predstavlja opasnost po građane Australije

Objavljeno: 08:35h

Najbolji teniser sveta prolazi torturu od kako je došao u Australiju, jer ga ne puštaju da se slobodno kreće i drže ga u hotelu za izbeglice, a prete i deportacijom.

Povodom situacije u kojoj se našao Novak Đoković u Australiji javnosti je izjavu dao i poznati arheolog i pronalazač bosanskih piramida Dr Semir Osmanagić koji je veliki je prijatelj Novaka Đokovića.

- Zadržavanje Novaka Đokovića u Melburnu, tretman kao da je reč o ilegalnom imigrantu ili kriminalcu i krijumčaru je skandalozan. Novak je ispunio sve kriterijume koje su od njega tražili Australija i država Viktorija. Najvažnije, reč je o zdravom mladom čoveku koji ne predstavlja opasnost po građane Australije - izjavio je Osmanagić i dodao:

- Diskrimnatorski odnos prema njemu gde su ga zadržali, a druge koji su imali istu vizu pustili, pokazuje da ovde nije reč o brizi za Australijance, već od običnom politikanstvu. Međutim, oni će sebi napraviti medeveđu uslugu, Novak će postati simbol za slobodu širom sveta - rekao je Osmanagić za Telegraf.


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.