JAVIO SE PEPE IMAZ: Otkrio je šta je najvažnije za Đokovića u ovom trenutku!
Foto: Profimedia

on zna šta mu treba

JAVIO SE PEPE IMAZ: Otkrio je šta je najvažnije za Đokovića u ovom trenutku!

Čovek koga mnogi vide kao krivca za Đokovićev pad govorio je o neuspesima srpskog tenisera
Objavljeno:

Mnogo prašine je podigla odluka Novaka Đokovića da sa sobom na poslednja dva turnira vodi kao člana stručnog štaba Pepea Imaza, čoveka sa kojim praktikuje jogu.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Svašta se u tom periodu pričalo i pisalo o nekadašnjem španskom teniseru, a mnogi su upravo u njemu nalazili krivca za neuspehe srpskog tenisera.

Kada čuju najnoviju Bekerovu izjavu, svi Noletovi fanovi će istetovirati Nemca na levoj strani grudi!

foto: Reuters

Srbin je na kraju neslavno završio sezonu i nije uspeo da se vrati na mesto najboljeg tenisera sveta. Boris Beker je to opravdao rečima da se njegov štićenik više posvetio porodici nego tenisu, a sada je upravo Pepe Imaz progovorio o tome.

- To je obična priča o brojevima i Novak je to prihvatio. Zato je i čestitao Endiju, jer mu je to u prirodi. Život se nastavlja posle poraza, a sada ću vam preneti sliku iz njegove svlačionice nakon toga u kojoj su ga sačekali Jelena i sin Stefan. Novak je tada svom sinu poželeo laku noć, a ja sam srećan što sam prisustvovao takvom momentu porodične ljubavi, čiste prirodnosti. Novak će nastaviti da igra tenis i da daje sve od sebe, ali sa novim pristupom - rekao je Imaz.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.