ŠPANAC PORUČIO SVIMA: Đoković voli tenis i poštuje sve ljude koji su njegov deo!
Foto: Profimedia

ISKRENA IZJAVA

ŠPANAC PORUČIO SVIMA: Đoković voli tenis i poštuje sve ljude koji su njegov deo!

Novinar Naćo Albaran je u svom teksu napisao i o Novakovom odnosu prema navijačima i medijima

Objavljeno: 15:14h

Španski novinar Naćo Albaran je za tamošnji "As" napisao tekst o Đokoviću u kom poručuje da je prvi reket sveta vođa i van terena.

Na početku je istakao da srpski teniser često iskali bes tako što reket razbije o podlogu.

- Njegov karakter je pokretačka snaga, ujedno i jedna od tajni njegovog uspeha. Rezultati nisu bili toliko dobri kada je pokušao da ga umiri. Moramo ga prihvatiti onakvog kakav jeste i ne porediti ga, odnosno njegovo ponašanje, sa Rafaelom Nadalom - stoji u tekstu.

Novak Đoković
foto: Profimedia

Potom piše o njegovoj vezi sa drugim teniserima.

- Novak Đoković voli tenis i poštuje sve ljude koji su njegov deo. To niko ne može da porekne. Rivale posmatra kao drugove, dok mu se oni dive i u njemu vide vođu i buntovnika koji ih pordžava i putem Asocijacije igrača - dodaje Albaran.

Na red je došao odnos prema navijačima i medijima.

- Njegov odnos sa medijima je izvanredan. Nekada se čak i zahvali na nekom pitanju, a na čestitke i pozdrave odgovara na skoro svakom jeziku. S navijačima – čista desetka. Na ATP finalu u Torinu jednom je proveo skoro pola sata s njima posle meča. I tu je broj jedan - zaključio je španski novinar.

Novak Đoković sa porodicom prethodnih dana viđen je kako uživa na Kopaoniku, gde su oduševljeni fanovi koristili svaku priliku da se slikaju sa njim.

(Espreso/B92)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.