Novakova poruka Endiju pred istorijski meč: Ajde da uživamo na terenu!
Foto: Fonet

to je samo sport

Novakova poruka Endiju pred istorijski meč: Ajde da uživamo na terenu!

Dvojica nas je na terenu, hajde da počnemo od toga. Hajde da pokušamo da uživamo u tom sjajnom meču koji ćemo igrati jedan protiv drugog. Nije se to dešavalo puno puta u istoriji tenisa, rekao je Novak
Objavljeno:

Srpski teniser Novak Djoković rekao je da će sutrašnje finale završnog mastersa u Londonu protiv Endija Marija biti najveći meč koji su njih dvojica igrala. Đoković se plasirao u finale završnog mastersa u Londonu, pošto je večeras u polufinalu lako pobedio Keija Nišikorija iz Japana sa 6:1, 6:1.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

- Veoma dobro sam počeo meč, brzo sam poveo sa 4:0 i iskoristio sam sve što sam mogao. Odlično sam taktički pripremio meč, a nikad se ne zna kako će duel početi. Kei je bio umoran i nije bio blizu svog najboljeg tenisa, sve čestitke njemu na sjajnoj sezoni - rekao je Đoković posle meča.

Da li je Đoković mogao da prođe kao Monika Seleš? (VIDEO) Đoković će u finalu igrati protiv Endija Mareja koji je ranije danas pobedio Kanadjanina Miloša Raonića. Srpski i britanski teniser će u sutrašnjem finalu boriti za trofej, ali i odlučivaće o tome ko će od njih dvojice završiti godinu na prvom mestu na ATP listi. - Dvojica nas je na terenu, hajde da počnemo od toga. Hajde da pokušamo da uživamo u tom sjajnom meču koji ćemo igrati jedan protiv drugog. Nije se to dešavalo puno puta u istoriji tenisa. Nikad? Eto, privilegovan sam i čast mi je što ću biti deo istorije sutra zajedno sa Endijem. To je najveći meč koji smo odigrali jedan protiv drugog - rekao je Đoković.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.