ENDI, ČEKA TE PAKAO: Novak pregazio Nišikorija za sat vremena i zakazao finale sezone s Marijem! (FOTO) (VIDEO)
Foto: Reuters

polufinale Londona

ENDI, ČEKA TE PAKAO: Novak pregazio Nišikorija za sat vremena i zakazao finale sezone s Marijem! (FOTO) (VIDEO)

Tekstualni prenos meča ste pratili u našem "lajv blogu"
Objavljeno: 22:56h

Gledaćemo spektakularno finale teniske sezone! Novak Đoković je lagano pregazio Keija Nišikorija 6:1, 6:1 i zakazao finale završnog Mastersa sezone protiv Endija Marija.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Osim za titulu u Londonu, njih dvojica će se u tom meču boriti i za prvo mesto na ATP listi na kraju sezone. Endi je trenutno prvi, ali Đoković je veći deo godine proveo na toj poziciji i potrebno mu je da odbrani titulu da bi se vratio na nju.

foto: Reuters

Prvi put u istoriji će finalni meč na završnom Mastersu sezone odlučivati o tome ko će godinu završiti kao najbolji teniser sveta.

MARI ČEKA NOVAKA U FINALU: Raonić propustio šansu posle tri i po sata atomskog tenisa! (FOTO)

Što se tiče samog polufinala, ni jednog trenutka se nije sumnjalo u pobedu srpskog tenisera, koji je bio rešen da pobedi i pre svega da to učini na najlakši i najbrži mogući način kako bi odmoran bio za finale.

foto: Reuters

Pravio je brejkove na startu oba seta i time nije dozvoljavao protivniku ni da pomisli da može da uradi nešto, crtao je po terenu, donosio pravovremene odluke i sve to na kraju krunisano je trijumfom za tek nešto više od sat vremena.

Inače, meč je obeležio i skandal na početku kada je jedan od navijača pokušao da uleti na teren, ali ga je obezbeđenje izbacilo.

Tekstualni prenos meča možete pratiti u našem "lajv-blogu".

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.