ZAŠTO JE DOBRO ŠTO NOLE VIŠE NEĆE BITI BROJ 1: I zašto svi treba da mu se skinemo s grbače (FOTO)
Foto: AP

Zemljotres za koji smo znali da će doći

ZAŠTO JE DOBRO ŠTO NOLE VIŠE NEĆE BITI BROJ 1: I zašto svi treba da mu se skinemo s grbače (FOTO)

Nole, hvala ti, sve što si dosad osvojio ne može da se uporedi s ovim silaskom s broja jedan, to je najveća stvar koju si uradio za Srbiju
Objavljeno: 11:02h
foto: Fonetap

Drugo, bolesna je postala naša vezanost za Noleta. Horde odraslih ljudi zavise od ishoda njegovog meča. Ako pobedi, srećni su, ako izgubi, nesrećni su... Patologija čista, ako mene pitate.

Treće, sad kad je oreol Novakove nepobedivosti spao s naših leđa, moći ćemo da se okrenemo surovoj realnosti, koja kaže: imamo najgore radne navike u Evropi, najviše gledamo sportove i "palimo se", nalazeći u uspesima naših šampiona zamenu za sopstvene uspehe, kojih uglavnom nema. Otuđeni smo od svojih prijatelja, roditelja, dece. Doživećemo otrežnjenje, koje kaže: nije sreća u Noletovoj pobedi, nego je sreća u sopstvenom radu i njegovim plodovima.

Hrvati likuju i slade se, a kompleksaši na sav glas opljuvali po našem Noletu! (FOTO)

Otreženjenje, za koje zahvalnost dugujemo Noletu.

Dobro, i malo Endiju Mariju.

foto: Fonet

A onda, kad sve ovo prođe, možda ćemo moći da ukapiramo da Noletov uspeh nikakve veze nema s nama, kao što smo svi mislili udarajući lopticu u mislima umesto njega, nego isključivo sa nadljudskom posvećenošću ovog mladića, ali i posvećenošću i žrtvom njegove porodice (Srđana, da se ne lažemo). Sve što je uradio, sam je uradio, nije ni "Bog čuva Noleta" ni "najbolji je jer je Srbin" niti u njemu ima nekih "srpskih viteških šampionskih gena" itd. Najbolji je jer je najviše nešto želeo i nešto je najviše žrtvovao.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.