KRENULA U ŠETNJU, KAD ONO... NOVAK ĐOKOVIĆ! Jedna od NAJVRELIJIH Srpkinja okačila FOTKU SA LEGENDOM (FOTO)
Foto: Printscreen

hit

KRENULA U ŠETNJU, KAD ONO... NOVAK ĐOKOVIĆ! Jedna od NAJVRELIJIH Srpkinja okačila FOTKU SA LEGENDOM (FOTO)

Nole ovih dana nije trenirao

Objavljeno:

Najbolji teniser sveta Novak Đoković ovih dana boravi u Srbiji, gde se odmara i oporavlja posle napora na US openu i poraza u finalu ovog Grend slema, koji mu je emotivno veoma teško pao.

Nole ovih dana nije trenirao, pa je sve izvesnije da neće učestvovati na Mastersu u Indijan Velsu, a takođe je potvrđeno da neće igrati ni u Beču, gde je učestvovao prošle godine.

Novak Đoković
foto: Printscreen

Ipak, Novak svakako i dalje ima dobru zalihu bodova na rang listi u odnosu na Danila Medvedeva da može sebi da priušti luksuz da propusti Indijan Vels i pripremi se za kraj sezone kada će juriti titulu na završnom Mastersu, što bi mu osiguralo da godinu završi na prvom mestu.

Novak je ovih dana putovao po Srbiji, brao grožđe sa prijateljima, a sada je ponovo u Beogradu, gde ga je srela i jedna od najzgodnijih Srpkinja, Milica Kontić, koja je na svom profilu na Instagramu objavila selfi sa Đokovićem.

- Ono kad odeš u šetnju i sretneš Noleta - napisala je Milica u opisu fotografije.

Milicu inače prati više od 5.500 ljudi na Instagramu, promoviše zdrav život i trening, a rezultati toga su savršeno telo na kojem joj zavidi 99 odsto žena u Srbiji.

Ona je svojevremeno u nekoliko navrata bila angažovana i kao promoterka FK Crvena zvezda.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.