SRĐAN ĐOKOVIĆ ŠOKIRAO OVIM ŠTO JE REKAO: Đoković je bio nateran da igra miks-dubl na Olimpijskim igrama!
Srđan Đoković, Foto: Profimedia

izjava

SRĐAN ĐOKOVIĆ ŠOKIRAO OVIM ŠTO JE REKAO: Đoković je bio nateran da igra miks-dubl na Olimpijskim igrama!

Iz tabora reprezentacije Srbije je posle Olimpijskih igara poručeno da je najbolji teniser sveta imao veliku želju da igra u dve konkurencije, iako mu je savetovano da to ne radi

Objavljeno: 15:46h

Novak Đoković nažalost nije uspeo da osvoji medalju za Srbiju na Olimpijskim igrama u Tokiju.

Srđan Đoković je u intervjuu za "Ekspres" rekao da je Novak podlegao pritiscima i pristao da igra miks-dubl na Olimpijskim igrama.

- Na moju veliku žalost podlegao je pritiscima i prihvatio da igra i miks dubl. Mislim da ga je to zabetoniralo, isto mu se dogodilo i na prethodnim Olimpijskim igrama kada je igrao dubl sa Zimonjićem, i tada je podlegao pritiscima - istakao je Srđan Đoković, iako nije precizirao kakve je pritiske i od koga trpeo najbolji teniser sveta.

Novak Đoković
foto: EPA/Rungroj Yongrit

Iz tabora reprezentacije Srbije je posle Olimpijskih igara poručeno da je Novak imao veliku želju da igra miks dubl, iako mu je savetovano da to ne radi. Njegov otac takođe smatra da je to bila loša odluka.

- Trebalo je da se fokusira na singl i siguran sam da bi tako u obe situacije izašao kao pobednik - dodao je Srđan.

Jednostavno veliki napori od početka sezone pa do Olimpijskih igara uzeli su maha, a i gužva u Olimpijskom selu nije dala srpskom teniseru da se odmori kako treba.

- Pre Tokija imao je Rolan Garos i Vimbldon i bio je izmoren i psihički i fizički. Ostao je u olimpijskom selu, nije hteo da ide u hotel. Želeo je da bude sa drugarima jer ovaj posao kojim se on bavi, namerno kažem posao, je potpuno asocijalan. On traži društvo, druženje, željan je sa nekim da razmeni mišljenje - zaključio je Srđan Đoković.

(Espreso/Ekspres)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.