NOVAK GA NE PAMTI PO DOBROM, ALI SAD JE ISPAO VEĆ U 1. KOLU: Bronzani iz Tokija ispustio 2:0 u setovima!
Foto: Profimedia

ju es open, 1. kolo

NOVAK GA NE PAMTI PO DOBROM, ALI SAD JE ISPAO VEĆ U 1. KOLU: Bronzani iz Tokija ispustio 2:0 u setovima!

Đoković je prošle sezone diskvalifikovan u osmin ifinala baš tokom meča sa Pablom Karenjom Bustom koji ga je porazio i u meču za bronzanu medlaju u Tokiju

Objavljeno:

Osvajač bronzane medalje sa Olimpijskih igara, Pablo Karenjo Busta, doživeo je šok na startu Ju Es Opena pošto ga je, uprkos vođstvu od 2:0 u setovima, savladao 151. igrač sveta Maksim Kresi - 5:7, 4:6, 6:1, 6:4, 7:6(7).

Karenjo Busta, koji je 12. reket planete, bio je po svim parametrima favorit u susretu sa Amerikancem, a pritom je imao i 2:0 u setovima, pa su svi pomislili da je posao gotov.

Pablo Karenjo Busta
foto: Profimedia

Ipak, Kresi je na krilima domaće publike totalno "ugušio" Španca, zatim je priču uveo u peti set, da bi meč kompletirao u taj-brejku.

Karenjo Busta je uspeo Novaka Đokovića da odvoji od medalje u Tokiju, ali ovaj krah će mu sigurno poljuljati stečeno samopouzdanje.

Taj deo žreba će sada biti znatno rasterećeniji, a od toga najviše koristi trenutno ima Nikoloz Basilašvili koji će, umesto protiv devetog nosioca, igrati protiv Kresija za prolazak u treću rundu takmičenja.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.