"NOVAČE, NISI NIKOGA IZNEVERIO!" Britanka šeta sa SRPSKOM zastavom na ramenima i uči naš jezik zbog njega!
Foto: Nebojša Mandrapa

NAJVEĆI NOVAKOV NAVIJAČ?

"NOVAČE, NISI NIKOGA IZNEVERIO!" Britanka šeta sa SRPSKOM zastavom na ramenima i uči naš jezik zbog njega!

Džuli Sojer je još jednom pokazala ljubav prema Novaku, ali i Srbiji

Objavljeno:

Novak Đoković nije uspeo da se domogne zlata na Olimpijskim igrama u Tokiju, čak ni neke druge medalje, što je sve iznenadilo, ali i mnoge obradovalo.

Tako je brzo postao meta nerazumnih kritika, ali i pakosnih komentara. Ipak, njegovi najveći fanovi su uvek tu da stanu u njegovu odbranu, a ona koja se diči da je najveći Novakov navijač, Džuli Sojer iz Londona, poslala mu je neku vrstu otvorenog pisma koje prenosimo u celosti:

- Dragi Novače, nisi nikoga izneverio. Ti radiš toliko toga za Srbiju, toliko toga. Zapravo, otvorio si vrata za otkrivanje Srbije mnogim ljudima širom sveta koji vole tenis, a ja sam jedna od njih.

U prilogu je slika onog što nosim sa sobom tokom odmora - srpske zastave, majice i knjige da učim srpski jezik - koji me fascinira zasad!

Šetam po turnirima sa zastavom na ramenima i ponosno ističem da te podržavam. Likujem kad nosim takvu odeću i ne, to nije moja zemlja rođenja, ali pa šta? Pripadam svetu a Srbija ima veliko mesto u mom srcu i TI si to stvorio!

Zahvaljujući svojoj podršci i ljubavi prema tebi, dobila sam priliku da posetim Srbiju i podrška i toplina koju tamo uvek dobijem čini da se osećam kao kod kuće. Znam da moj slučaj nije jedini. Učinio si toliko za Srbiju i činiš i dalje.

Kao šo sam rekla, nisi izneverio nikoga. Ti si šampion i volimo te mnogo - završila je Džuli svoje "pismo" rečenicom na čistom srpskom.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.