KIRJOS ISKRENO O SVOJOJ POSVEĆENOSTI TENISU: "Ja nisam kao Novak, Nadal i Federer, oni žive za ovaj sport"!
Foto: Profimedia

pošteno

KIRJOS ISKRENO O SVOJOJ POSVEĆENOSTI TENISU: "Ja nisam kao Novak, Nadal i Federer, oni žive za ovaj sport"!

Nik je, inače, tokom Australijan opena imao određenih problema s devojkom Kjarom Pasari

Objavljeno:

Nakon što je odigrao meč u mešovitom dublu na Vimblodnu, australijski teniser Nik Kirjos održao je zanimljivu konferenciju za štambu gde je govorio o mnogim temama.

Kirjos je, tačnije, šokirao sve prisutne kada je govorio o svojoj budućnosti, a objasnio je i svoje poimanje tenisa u odnosu na veliku trojku - Novaka Đokovića, Rodžera Federera i Rafaela Nadala.

Iako je nebrojeno mnogo puta kritikovan zbog svojih stavova, čini se da je Kirjos ovoga puta i te kako govorio iz srca.

- Ne volim ovaj sport kao što ga vole legende. Novak, Rafa i Rodžer ne bi mogli da žive bez tenisa. To je njihova prva ljubav. Nemojte da mislite da ih kritikujem zbog toga, naprotiv - rekao je Kirjos i dodao:

- Ja nisam poput njih, moja prva ljubav je bila košarka. Međutim, nisam mogao da ostvarim svoj san. Nije mi lako da ustajem ujutru i razmišljam svaki put šta treba da popravim. Mnogi ljudi me mrze, to nije lako. Istina je da želim da radim nešto drugo sem tenisa i moj cilj je da se povučem sa 28-29 godina i uživam sa partnerom i porodicom.

Kirjos je, inače, tokom Australijan opena imao određenih problema s devojkom Kjarom Pasari s kojom je raskinuo, pa se pomirio. Zatimk su se ponovo posvađali, ali mu se ona vratila i bodrila ga je na Vimbldonu.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.