NINA OBJASNILA KOLAPS POSLE PRVOG SETA: Želja je bila prevelika, ali nisam više mogla da trčim...
Foto: EPA/Dave Hunt

wta serbia open

NINA OBJASNILA KOLAPS POSLE PRVOG SETA: Želja je bila prevelika, ali nisam više mogla da trčim...

Stojanović je ubedljivo izgubila poslednja dva seta

Objavljeno:

Srpska teniserka Nina Stojanović rekla je danas da je joj je žao što na WTA turniru u Beogradu nije pokazala svoju najbolju igru, ali je istakla da je povreda bila jača od njene želje.

- Povreda se desila u Madridu, nisam trenirala, ali želja je bila prevelika da odigram u Beogradu. Izdržala sam prvi set i nisam mogla više da trčim, pravila sam greške jer sam pokušavala da skraćujem poene - rekla je Stojanović, preneli su organizatori.

- Žao mi je što nisam pokazala svoj nivo tenisa, ali idemo dalje, biće mečeva i pobeda i ostajem svakako pozitivna - dodala je ona.

Nina Stojanović
foto: Starsport

Nina Stojanović nije uspela danas da se plasira u osminu finala turnira u Beogradu, pošto je izgubila od 60. teniserke sveta, Šveđanke Rebeke Peterson posle tri seta, 7:5, 1:6, 0:6.

Na pitanje koliko će ova povreda uticati na nastup na Otvorenom prvenstvu Francuske, Stojanović je rekla da se nada da će se takmičiti. Kako je navela, pratiće stanje iz dana u dan i nastaviće sa terapijama do Pariza.

Ona neće učestvovati na turniru u Strazburu naredne nedelje i nada se, kako je rekla, da će joj to pomoći da trenira više i da se fokusira na Rolan Garos.

Dodala je i da će pokušati da sanira mišić, da u ovoj godini ima dosta turnira i da normalno da postoji želja da se igra svaki turnir, ali i da je ipak zdravlje najbitnije.

(Espreso/Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.