Nadal priznao: Đoković će biti najbolji teniser svih vremena!

iznad svih ostalih

Nadal priznao: Đoković će biti najbolji teniser svih vremena!

"Kralj šljake" smatra da ako srpski teniser nastavi sa svojom dominacijom, svet će govoriti o najboljem igraču u istoriji
Objavljeno: 11:09h

Rivalstvo Novaka Đokovića i Rafaela Nadala najveće je u istoriji i u vrhu celokupnog sporta. U njihovom vlasništvu je rekord po broju međusobnih mečeva dva tenisera (45), u kojima Španac ima pobedu više, i rekord po broju finala u Open eri (23). Zajedno su osvojili 24 grend slem titule (Nadal 14, Đoković 10) i više od 100 ATP titula. Đoković i Nadal su dobili brdo para za ovu egzibiciju! Šta mislite, koliko?

Reuters
Nadal će po prvi put u poslednjih 10 godina ostati bez ijedne Grend slem ili Master titule, delom zbog povreda, delom zbog Srbina. Iako je svestan da bi bio najveći teniser svih vremena da nema Srbina, "Bik sa Majorke" ima samo reči hvale za srpskog tenisera. -Đoković je fantastičan igrač, jedan od najboljih u istoriji, u to nema sumnje. Sigurno je trenutno na višem nivou u odnosu na druge igrače. Kada je igrač toliko spreman i zasluženo beleži tako dobre rezultate, mora se smatrati najboljim.Jednom će stati, mi ne znamo kada, to je zakon života, ali činjenica je da mu u današnje vreme niko nije ni blizu. Moramo do prihvatiti i raditi naporno kako bismo mu se približavali korak po korak, u cilju da napravimo pravi napredak i budemo na nivou blizu njegovom. To je veoma teško jer on ima savršenu igru, bez mnogo grešaka, a dominantan je u razmenama. U sportu niko ne traje večno, stvari se menjaju, ali ako nastavi ovako u naredne dve-tri godine, govorićemo o najboljem igraču svih vremena- pohvalio Španac svog najvećeg rivala.
Reuters
Celokupna teniska planeta se nada da će Španac biti potpuno spreman za narednu sezonu, jer kada je u top formi jedini može da se suprostavi ovakvom Novaku Đokoviću, a tada svaki njihov meč ulazi u teniske almanahe. (Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.