Šok! Novak propušta ostatak sezone?! (FOTO)
Foto: Fonet

teška odluka?

Šok! Novak propušta ostatak sezone?! (FOTO)

Američki mediji spekulišu da bi srpski teniser mogao da propusti sve turnire do kraja sezone
Objavljeno:

Novak Đoković zbog povrede lakta otkazao je svoje učešće na turniru u Pekingu, a ovakva odluka srpskog tenisera pokrenula je razne spekulacije da bi Novak mogao lako da propusti i ostatak sezone.

Ovim pitanje bavio se američki ESPN, koji smatra da bi možda i dobro bilo za Đokovića da neko vreme ne igra, kako bi zalečio sve sitne povrede, ali ipak smatraju da to ne bi trebalo da uradi.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

- To bi mogla da bude razumna odluka, ali mislim da je Novak ni na sekundu to nije razmatrao. Na US openu je propustio nekoliko mečeva na putu do četvrtog kola US opena. Mislim da bi tri meseca bez tenisa za njega bilo nepodnošljivo - rekao je teniski analitičar Nik Etkin.

foto: Reuters

- Mislim da ne bi trebalo da preskoči ostatak sezone- Jedino ako povrede nisu takve da zahtevaju duži period saniranja i rehabilitacije. Novak već sada ima uspešnu sezonu. Pored toga ima profesionalne obaveze kao svetski broj 1. - rekao je Piter Bodo

- Apsolutno ne! Pogledajte, on je od prethodne četiri sezone, čak tri puta pobeđivao na Završnom Mastersu - kaže Greg Garber.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.