TO JE ČISTA LJUDSKA PAKOST JER NEMAJU NEKOG KO BI PARIRAO ĐOKOVIĆU! Stručnjak zgrožen odnosom medija prema Novaku
Foto: EPA/Paul Buck

nezamislivo mu

TO JE ČISTA LJUDSKA PAKOST JER NEMAJU NEKOG KO BI PARIRAO ĐOKOVIĆU! Stručnjak zgrožen odnosom medija prema Novaku

Koliko se ja sećam, a sećam se baš dobro, nikada nije postojao neko toliko uspešan, a da su ga toliko kritikovali mediji. Nezamislivo mi je toliko ponižavanje nekog ko je vidljivo najbolji - rekao je Armenulić za Novosti

Objavljeno:

Srpski teniski stručnjak Radmilo Armenulić izneo je svoje mišljenje o odnosu koji mnogi svetski mediji imaju prema prvom teniseru sveta Novaku Đokoviću.

Kako Novak vremenom sve više dominira svetskim tenisom i ruši brojne rekorde koji su izgledali nedostižni, tako se sve više pojavljuju nerealno kritični tekstovi na njegov račun.

- Koliko se ja sećam, a sećam se baš dobro, nikada nije postojao neko toliko uspešan, a da su ga toliko kritikovali mediji. Nezamislivo mi je toliko ponižavanje nekog ko je vidljivo najbolji. Po mom mišljenju, to je čista ljudska pakost koja dolazi iz zapadnih zemalja, a oni to rade jer nemaju nekog ko može da parira Đokoviću, toliko je dominantan. Ali, drago mi je što Noleta to sve manje dotiče - rekao je Armenulić za Novosti.

Radmilo Armenulić
foto: Dado Đilas

Stručnjak se slaže sa onim što je i sam Novak nedavno potvrdio, da nije imun na ovakve kritike ali da je naučio da se nosi sa njima.

- Sigurno ga to u dubini duše pogađa, pa i on je živ čovek, ali shvatio je da je situacija, jednostavno, takva i da se neće promeniti, pa se zato nosi odlično sa svim kritikama. Ne daje im to zadovoljstvo da im odgovara, jer bi ga to uništilo. Ali ne mogu da razumem to, da njega kritikuju kada radi sve što rade i drugi. Na primer, kada slomi reket, pa kao da je jedini koji to čini - pita se srpski stručnjak.

Armenulić smatra da se odnos stranih medija prema Đokoviću neće menjati nabolje.

- Teško da će se išta promeniti, sve dok bude toliko uspešan. Jedino, možda, kad doživi neki poraz, tad će se setiti da napišu ponešto pozitivno. Ali, sve dok niže rekorde, biće i kritika - zaključio je Armenulić.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.