ĐOKOVIĆ DAO INTERVJU SA TERASE KARANTINA: Rekao svima koji su se okupili šta će prvo uraditi kad ga puste napolje!
Foto: Profimedia

neobično

ĐOKOVIĆ DAO INTERVJU SA TERASE KARANTINA: Rekao svima koji su se okupili šta će prvo uraditi kad ga puste napolje!

Srpski teniser je ipak shvatio da davanje izjava na ovaj način baš i ne ide, pa je promenio plan

Objavljeno: 10:04h

Novak Đoković se i dalje nalazi u karantinu u Adelejdu, gde svoj smeštaj sme da napusti samo na 5 sati dnevno i to samo kako bi trenirao u strogo kontrolisanim uslovima.

Osim ljudi koji su s njim, naš as ne sme ni sa jednom osobom koja je takoreći van kompleksa, da dođe u dodir, pa zato brojni mediji uglavnom stoje ispod terase njegovog apartmana čekajući ga da se pojavi da bi ga priupitali nešto.

I tako je i sada najbolji teniser sveta dao intervju medijima sa svoje terase, takoreći dovikujući novinarima ispod svoje odgovore, što mu se verovatno nikada u karijeri nije desilo.

- Čudno je biti zaključan u sobi 14 dana, ali u isto vreme smo mnogo srećni u odnosu na igrače iz Melburna, jer imamo više sati koje možemo da provedemo napolju i na terenu - rekao je srpski teniser.

- Prva stvar koju ću uraditi u petak ujutru je da ću da trčim pravo do ovog parka i provešću tamo sat vremena - rekao je Đoković tokom ćaskanja sa medijima.

Novak Đoković
foto: Profimedia

Novak je ipak shvatio da ne ide baš lako davati ovaj intervju, pa je rešio da zakaže intervju preko telefona sa ekipom jedne medijske kuće i tražio da mu krupno napišu njihov broj telefona.

- Šta kažete na ovo, pozvaću vas na taj broj tu - rekao je Novak, a iza kamere se od strane novinara čulo oduševljeno, "da".

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.