ENDI MARI PO DRUGI PUT ZARAŽEN KORONAVIRUSOM: Britanac bio pozitivan na testiranju za Australijan open!
Foto: EPA/Rodrigo Jimenez

teško da će učestvovati

ENDI MARI PO DRUGI PUT ZARAŽEN KORONAVIRUSOM: Britanac bio pozitivan na testiranju za Australijan open!

On se ipak nada da će organizatori imati razumevanja i dozvoliti mu da učestvuje

Objavljeno: 11:27h

Endi Mari je zaražen koronavirusom.

Svi britanski mediji javljaju da je nekadašnji prvi teniser sveta dobio pozitivan rezultat na testu na Covid-19 koji je uradio uoči puta u Australiju gde je trebalo da igra na Australijan openu.

Zbog toga je sada neizvesno da li će uopšte ići i igrati u Melburnu.

Prema trenutnim informacijama, Mari je dobio pozitivan test pre neki dan, a trenutno ne oseća veće i jače simptome virusa.

Prošle nedelje je u britanskom nacionalnom teniskom centru došlo do izbijanja manjeg žarišta koronavirusa, gde je između ostalog u poslednje vreme trenirao i Endi Mari zajedno sa kolegom Polom Džabom koji je takođe bio zaražen koronavirusom.

Endi Mari, Novak Đoković
foto: EPA/Caroline Blumberg

Inače, ovo je drugi put da je Endi zaražen koronavirusom, jer se smatralo da je bio zaražen još tokom prvog talasa pandemije u proleće prošle godine.

On se i dalje nada da će mu biti dozvoljeno da ipak putuje u Australiju i učestvuje na Gren slemu u Melburnu uprkos tome što je dobio pozitivne rezultate na testu, javljaju britanski mediji.

Podsećamo, da su organizatori Australijan opena doneli vrlo rigorozne mere kako bi se sprečilo da dođe do izbijanja pandemije, pa zato igrači i igračice moraju tokom naredna tri dana, organizovanim letovima da stignu u Melburn, gde će odmah prvih 14 dana provesti u karantinu uz stroge uslove.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.