ĐOKOVIĆ JE OPASNO LJUT NA ORGANIZATORE AUSTRALIJAN OPENA: Odbio da putuje van Melburna! Neće da se izdvaja!
Foto: EPA/Andy Rain

nimalo mu se nije dopalo

ĐOKOVIĆ JE OPASNO LJUT NA ORGANIZATORE AUSTRALIJAN OPENA: Odbio da putuje van Melburna! Neće da se izdvaja!

Pitanje je sada samo da li će moći tako da postupi

Objavljeno: 09:02h

Saga oko dolaska Novaka Đokovića u Australiju kao da nema kraja. Dvonedeljni obavezni karantin za Srbina po dolasku na ovaj kontinent u Adelejdu je pod znakom pitanja.

Naime, španska “Marka” tvrdi da se Đoković pobunio kada je saznao da će biti u karatinu u ovom gradu, gde je predviđeno da budu smešteni on, Rafael Nadal i Dominik Tim, kao tri najbolje plasirana igrača na ATP listi.

Novak Đoković
foto: EPA/Andy Rain

Takođe, tu bi trebalo da butu i tri najveće zvezde u svetu ženskog tenisa Serena Vilijams, Naomi Osaka i Simona Halep. To su drugačija pravila u odnosu na ona koja će biti primenjivana tokom karantina ostalih igrača u Melburnu.

Organizatori su najavili i da će ovih šestoro tenisera u gradu na jugu Australije igrati i egzibicije 29. i 30. januara, a neki od igrača, poput Francuza Žeremije Šardija, su digli glas da su dobili velike privilegije.

Tim povodom, Đoković je navodno stupio u kontakt sa organizatorima Australijan opena i rekao im je da on nikakve privilegije ne želi.

“Marka” čak tvrdi i da bi Đoković, koji se trenutno priprema u Marbelji zajedno sa Marjanom Vajdom, odbiti da ide u Adelejd i da će biti u Melburnu zajedno sa većinom tenisera.

Oni ovakvu odluku objašnjavaju i činjenicom da se Đoković nalazi na čelu PTPA organizacije igrača koja se zalaže za veću ravnopravnost tenisera i da nema šanse da će pristati na povlastice.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.