IVANIŠEVIĆEVA ANEGDOTA O TEŠKOJ BLAMAŽI U BEOGRADU: Pola zadnjice mi se videlo, a Novak...
Foto: Starsport©

nezaboravno iskustvo

IVANIŠEVIĆEVA ANEGDOTA O TEŠKOJ BLAMAŽI U BEOGRADU: Pola zadnjice mi se videlo, a Novak...

Čuveni hrvatski teniser je boravio u prestonici Srbije tokom Adria tura koji je organizovao Đoković

Objavljeno: 13:46h

Goran Ivanišević je prošle godine posle velike pauze boravio u Beogradu.

Trener prvog tenisera sveta Novaka Đokovića došao je u prestonicu Srbije povodom Adria tura, turnira koji je Nole organizovao tokom pandemije koronavirusa.

- Bilo mi je fenomenalno. Nisam bio skoro 30 godina. I odmah mi se desilo nešto što se može samo meni desiti - napravio je odličan uvod Ivanišević za "Sportski žurnal".

Novak Đoković, Goran Ivanišević
foto: Starsport©

- U Ateljeu 212 predstava fenomenalna, napravili su spektakl. Uživao sam, ali kako smo se stalno dizali, pukle su mi pantalone tako da mi se pola zadnjice videlo, a Nole stoji pored mene i ništa ne govori. Jedan čovek mi je na kraju predstave rekao da su mi pukle pantalone. Kaže Nole: "video sam ja, ali sam hteo malo da te za**bavam" - otkrio je proslavljeni hrvatski teniser.

Ali tu nije bio kraj neprijatnostima.

- Sedeli smo u prvom redu, ali sam stalno ustajao, a u jednom trenutku sam izašao na pozornicu, jer je Aljoša Vučković, koji je živeo u Splitu, napravio iznenađenje za mene i otpevao pesmu "Nima Splita do Splita". Tri sata su mi bile iscepane pantalone. Izašao sam na binu da bih mu se zahvalio, okrenuo sam se prema glumcima, svi u gledalištu su videli pola moje zadnjice - ispričao je sa smehom osvajač Vimbldona 2001.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.