Kinezi će progovoriti srpski, a Srbi kineski: Razlog je Novak Đoković! (VIDEO)

Zato ga i obožavaju

Kinezi će progovoriti srpski, a Srbi kineski: Razlog je Novak Đoković! (VIDEO)

Đoković se na ceremoniji dodele pehara publici obratio na kineskom što je izazvalo pravo oduševljenje
Objavljeno:

Posle osvojenih turnira u Pekingu i Šangaju, slobodno se može reći da je Novak Đoković teniska ikona u najmnogoljudnijoj zemlji. Koliko ga Kinezi obožavaju govori i činjenica da su navijali za Novaka protiv svog tenisera. Novak oduvao Kineza: Publika u Pekingu navijala za Srbina, a ne svog igrača! (FOTO)

Najbolji teniser to zna izuzetno da ceni, te posle svakog susreta na kameri ispiše poruku na kineksom. Posle duela sa Congom, otišao je korak dalje i obratio se publici na njihovom jeziku. Taj Novakov gest poštovanja izazvao je oduševljenje u publici. Pre toga, voditelj je Đokovića na sprskom upitao kako je, na šta je Nole odgovorio da je njegov srpski bolji nego njegov kineski.

. - Žo, hvala tebi i tvom timu na poštenoj borbi. Igrao si nekoliko mečeva u tri seta i zaslužio si da igraš finale. Danas nisi imao sreće, ali nadam se da ćemo se sresti u Londonu Njega niko ne može da zaustavi: Đoković osvojio Šangaj i prestigao Federera! (FOTO) (VIDEO)
-Ovo je možda i najkvalitetniji turnir iz ove kategorije, i jedan od najboljih ukupno. Organizacija je odlična i igrači se ovde osećaju kao kod kuće. Tenis je u ovom gradu iz godine u godinu sve popularniji. Hvala svima, i nadam se će naredne godini turnir biti još bolji

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.