NOVAK ĐOKOVIĆ JE MASON! SPREMA SE DA POSTANE KRALJ NOVE JUGOSLAVIJE! Tajni plan se već krenuo, sve je počelo na AT!
Foto: EPA/Jason Szenes

najluđa teorija koju ste čuli

NOVAK ĐOKOVIĆ JE MASON! SPREMA SE DA POSTANE KRALJ NOVE JUGOSLAVIJE! Tajni plan se već krenuo, sve je počelo na AT!

Prema ovoj priči uz njega su još Branislav Nestorović, Čeda Jovanović, Ivica Dačić, Marina Abramović i prvi deo tog plana je bila organizacija Adria Tura

Objavljeno:

"Novak Đoković je mason i biće kralj Nove Jugoslavije", ne nije ovo nikakva priča iz neke "Zone sumraka", niti smo u paralelnoj stvarnosti, već je ovo rekao kolumnista nedeljnika NIN Dragan Jovanović.

Jovanović je čini se prevazišao i sve moguće teorije zavere kada je prilikom gostovanja u jednoj televizijskoj emisiji rekao nešto što je šokiralo, a verovatno i dobro nasmejalo sve koji su ga čuli.

Čini se da je kolumnista NIN-a pustio previše svojoj mašti na volu kada je počeo da govori o masonima, novoj Jugoslaviji, Novaku Đokoviću, doktoru Branislavu Nestoroviću i sve to uvezao u priču na kojoj mu ne bi pozavideli ni pisci naučne fantastike.

foto: Starsport©

- Nedavno je u Beogradu formirana masonska loža Nikola Tesla. U toj loži su (Ivica) Dačić, Čeda Jovanović, (dr Branislav) Nestorović i njen zadatak je da se stvori treća Jugoslavija, skraćena, bez Slovenije i Hrvatske, a kralj ujedinitelj bio bi Novak Đoković - ispričao je Jovanović.

U uvodu u ovu fantazmagoričnu priču pomenuo je i Velimira, brata kontroverzne umetnice Marine Abramović, koga je optužio da za račun masona prisvaja Nikolu Teslu, a onda se dotakao i ostalog:

- Ta nova loža i Abramović imaju zadatak da formiraju treću Jugoslaviju. Čim on i njegova sestra hvale Teslu, meni je to sumnjivo.

foto: EPA/Tytus Zmijewski

Na pitanje voditelja da li Đoković na ovaj način želi da postane šef države odgovorio je: “Da.”

- Novak svog psa zove Tesla. Mislim da je to malo neukusno, ne znam ko ga je nagovorio, ali je razlog verovatno taj da se približi Tesli na sve načine.

Tu nije bio kraj teorijama koje se tiču najboljeg svetskog tenisera. Jovanović je rekao da je teniski turnir “Adria tur” bio samo uvertira u stvaranje te nove Jugoslavije.

foto: AP

- U intermecu, kada je blokiran svetski tenis, Novak hoće turnir u Beogradu, Crnoj Gori i Hrvatskoj, u Zadru. Ti turniri su bili kao kočići za temelj nove Jugoslavije u kojoj je Novak kralj ujedinitelj. To je neko pokvario. Da li su to pokvarile druge masonske lože ili “duboka država”… - ostao je nedorečen Jovanović.

Međutim, “prognozirao” je da Novak neće odustati i da će to ponovo pokušati.

- On će još malo da igra tenis, možda još nekoliko godina jer je u klimaksu i, jednostavno, ne može više. Njega spremaju (za kralja, prim. aut.) i, što je najgore, njega masoni nisu slučajno izabrali jer je on kod Srba kao Tesla, božanstvo koje ne smeš da diraš - “poentirao” je kolumnista.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs / Republika.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.