NOVAK OPET O ZVEREVU I OPTUŽBAMA DA JE TUKAO DEVOJKU: Raščerečiće ga što je stao uz prijatelja uz ove reči!
Foto: EPA/Andy Rain

između redova poručio da je uz njega

NOVAK OPET O ZVEREVU I OPTUŽBAMA DA JE TUKAO DEVOJKU: Raščerečiće ga što je stao uz prijatelja uz ove reči!

Iako nije rekao ništa konkretno i prethodno poručio da osuđuje svako nasilje, posle ovih reči mogao bi ponovo da bude meta napada srpski teniser

Objavljeno:

Novak Đoković je izgleda i definitivno stao na stranu svog prijatelja Saše Zvereva i javno mu pružio podršku u svemu sa čime se suočava poslednjih nedelja, a nema sumnje da će ovo izazvati nove napade na srpskog tenisera.

Najbolji igrač planete je pobedio Nemca u poslednjem kolu grupne faze Završnog Mastersa sezone i time obezbedio sebi mesto u finalu.

U međuvremenu posle meča su mediji na konferenciji pitali Srbina koji je njegov stav u vezi sa optužbama sa kojima se suočava Zverev nakon što ga je pre nekoliko nedelja bivša devojka Olja Šaripova optužila da ju je tukao i fizički maltretirao i zlostavljao.

foto: EPA/Andy Rain

Novak je tom prilikom poručio da osuđuje svako nasilje, ali da ne zna celu priču i da je Saša njegov prijatelj te da je tu za njega ako želi da priča s nekim o problemima koje ima.

Sada se Novak oglasio i na društvenim mrežama, gde je čestitao Zverevu na meču, ali i osvrnuo se na ono što se dešava van terena, odnosno, poželeo mu sreću u svim nedaćama sa kojima se nosi.

- Uvek mi je zadovoljstvo da sa tobom delim teren, Saša. Ovo je bio sjajan kraj sezone za tebe. Želim ti sve najbolje, na terenu i van njega. Ostani jak - napisao je Đoković i dodao:

- Srećan sam što sam se kvalifikovao u polufinale Završnog turnira u godini u kojoj se poslednji put održava u Londonu. Idemo, sutra!.

Novak u polufinalu igra protiv Dominika Tima.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.