ĐOKOVIĆ SE OGLASIO PRED PRVI MEČ U LONDONU: Poruka je veoma posebna! Emocije su mi pomešane!
Foto: EPA/Andy Rain

posebna zahvalnost

ĐOKOVIĆ SE OGLASIO PRED PRVI MEČ U LONDONU: Poruka je veoma posebna! Emocije su mi pomešane!

Srpski teniser je osetio potrebu da napiše poruku svima koji su uz njega sve ove godine

Objavljeno:

Novaku Đokoviću je u nedelju po šesti put u karijeri dodeljen pehar za najboljeg igrača, pošto je završio sezonu na prvom mestu na ATP listi.

Najbolji srpski teniser je objavio fotografiju sa peharom baš pred njegov prvi meč na Završnom Mastersu u Londonu i uz nju emotivnu poruku u kojoj se zahvalio svima koji su bili uz njega svih ovih godina.

- Zahvalan sam na velikoj energiji koju dobijam kroz podršku svih vas dugi niz godina. Iako sam stojim na ovoj fotografiji,svestan sam da ovaj pehar pripada celoj mojoj familiji, timu i svim ljudima koji veruju u mene i podržavaju me. Jedno veliko HVALA Bogu i Anđelima čuvarima na veri, snazi, strpljenju, radosti, volji i vođstvu kroz život da doživim ovakav blagoslov - objavio je Novak Đoković na svim društvenim mrežama.

Đoković je imao poruku za svoje pratioce i na engleskom jeziku.

- Iako sam stojim na ovoj fotografiji, ovaj trofej podjednako pripada mojoj porodici, timu, ljudima koji su uvek verovali u mene i neumorno me podržavali na ovom divnom putovanju. Veoma sam srećan što ovo proslavljam ovde u Londonu. Emocije su mi pomešane s obzirom da čitav svet prolazi kroz nedaće. Molim se za njihovu sreću i zdravlje.

Đoković takmičenje u Londonu počinje u ponedeljak od 15.00, a protivnik mu je Dijego Švarcman.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.