ĐOKOVIĆ PROVOCIRAO NADALA I FEDERERA: Teniski svet bruji o detalju sa dodele pehara, Novak im svima zapušio usta!
Novak Đoković, Foto: EPA/Christian Bruna

suptilno

ĐOKOVIĆ PROVOCIRAO NADALA I FEDERERA: Teniski svet bruji o detalju sa dodele pehara, Novak im svima zapušio usta!

Na finjaka, što se kaže

Objavljeno: 20:15h

Novak Đoković je jednim modnim detaljem "pecnuo" svoju konkurenciju na završnom turniru ATP-a, kojim se teniska sezona privodi kraju u Londonu.

Naime, Nole je prvog takmičarskog dana, izašao na teren da bi mu bio uručen pehar za igrača koji sezonu okončava kao prvi na ATP listi.

Pritom, to je uradio uz malu provokaciju na dukserici: umesto standarno jednog grafičkog prikaza krokodila, zaštitnog znaka njegovog sponzora, imao ih je na grudima izvezenih - šest, jer mu je ovo rekordna, šesta godina kako ja najbolji teniser planete:

Nole se podvigom u vidu šeste sezone koju završava na prvom mestu ATP liste izjednačio sa dosadašnjim usamljenim rekorderom, svojim idolom Pitom Samprasom. Po pet puta su godinu kao lideri ATP trke završavali Džimi Konors, Rodžer Federer i Rafael Nadal, a po četiri puta Džon Mekinro i Ivan Lendl.

Podsetimo, Asocijacija teniskih profesionalaca odlučila je da najbolji igrač sveta ne otvori svojim takmičarskim nastupom završni masters, koji danas počinje u Londonu. To su učinili Dominik Tim i Stefanos Cicipas (na terenu od 14 sati), a u "njihovoj" grupi u osam uveče će igrati Rafael Nadal i Andrej Rubljov.

(Espreso.co.rs/Srbijadanas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.