TO VAM JE KAO OBARANJE RUKU: Pre bih izabrao da igram protiv Nadala nego protiv Đokovića!
Foto: EPA/Julien De Rosa

iskreno priznao

TO VAM JE KAO OBARANJE RUKU: Pre bih izabrao da igram protiv Nadala nego protiv Đokovića!

Argentinac je izneo svoju želju s kime bi hteo da se nađe u grupi na Završnom Mastersu u Londonu od dvojice najboljih na svetu

Objavljeno:

Dijego Švarcman po prvi put u karijeri igraće na Završnom Mastersu sezone u Londonu, a uoči svog debija, istakao je i sa kojim od dvojice najboljih igrača sveta bi voleo da se nađe u grupi.

Argentinski teniser je u poslednja dva meseca igrao i protiv Novaka Đokovića i protiv Rafaela Nadala. Od Srbina je izgubio, a Španca je pobedio, pa je napravio zanimljivu paralelu između njih i ostalih igrača.

foto: EPA/Clive Brunskill

- Malo ih razlikujem u odnosu na ostale. Protiv Rafe i Novaka morate da budete potpuno koncentrisani ceo meč. Ukoliko imate pad, odmah će vam naći pukotinu i stvoriti problem - rekao je Švarcman i slikovito objasnio.

- To vam je poput obaranja ruku kada morate brzo da pobedite - dodao je.

foto: EPA/Riccardo Antimiani

Njegove reči savršeno upotpunjuju rezultati sa Mastersa u Rimu, u polufinalu i finalu. Švarcman je pobedio Nadala 6:2, 7:5, a onda u borbi za trofej izgubio od Đokovića 7:5, 6:3 posle tesnog prvog seta.

- Kada bih birao uzeo bih za rivala u Londonu one koji vole šljaku. Znači bolje Nadala ispred Đokovića, kao i Cicipasa i Tima - poželeo je omaleni "Peke".

Žreb je na programu u četvrtak.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.