ĆORIĆ U VELIKOM PROBLEMU ZBOG TOMPSONA: Dobro će zapamtiti ovaj dan!
Foto: Mario Ćužić / HTS

masters pariz

ĆORIĆ U VELIKOM PROBLEMU ZBOG TOMPSONA: Dobro će zapamtiti ovaj dan!

Tompson, 61. igrač sveta, pobedio je posle dva sata i 16 minuta igre Ćorića, 24. igrača na ATP listi

Objavljeno:

Australijski teniser Džordan Tompson plasirao se danas u osminu finala Masters turnira u Parizu, pošto je u drugom kolu pobedio Hrvata Bornu Ćorića posle tri seta sa 2:6, 6:4, 6:2.

Tompson, 61. igrač sveta, pobedio je posle dva sata i 16 minuta igre Ćorića, 24. igrača na ATP listi.

Protivnik australijskom teniseru u narednoj rundi takmičenja biće pobednik meča izmedju Španca Rafaela Nadala, prvog nosioca turnira, i Felisijana Lopesa.

U osminu finala turnira u Parizu danas se plasirao Kanadjanin Miloš Raonić nakon pobede nad Francuzom Pol Anri Erberom u dva seta (6:4, 6:4). Raonić će u osmini finala igrati protiv Amerikanca Markosa Žirona.

Još jedan Australijanac plasirao se u osminu finala, Aleks de Minor. On je pobedio finalistu prošlonedeljnog turnira u Beču Lorenca Sonega sa 6:3, 7:5. U osmini finala Australijanac će igrati protiv trećeg nosioca turnira, Rusa Danila Medvedeva, kojem je Južnoafrikanac Kevin Anderson predao meč.

Dalje je prošao i Argentinac Dijego Švarcman koji je bio bolji od Francuza Rišara Gaskea sa 7:5, 6:3 i on će se za plasman u četvrtfinale boriti sa Špancem Alehandrom Davidovičem Fokinom.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.