ISPLIVALA OGROMNA TAJNA NESTOROVIĆA I ĐOKOVIĆA: Doktor se posle dugo vremena pojavio i rekao sve JAVNO!
Foto: EPA/Christian Bruna, Printscreen

bum!

ISPLIVALA OGROMNA TAJNA NESTOROVIĆA I ĐOKOVIĆA: Doktor se posle dugo vremena pojavio i rekao sve JAVNO!

- Već tada sam isplanirao da ću da otvorim ordinaciju, isplanirao sam tri, četiri neka projekta, koja su meni važna. Jedna je sa Novakom sa Teslijancima, i to će dobro da krene

Objavljeno:

Branimir Nestorović je dao za Telegraf intervju u kojem se dotakao i sportskih tema.

Prof. dr Nestorović je nedavno otišao u penziju, a osim u svojoj privatnoj ordinaciji i lečenju dece, posvetiće se i jednom projektu sa Novakom.

- Već tada sam isplanirao da ću da otvorim ordinaciju, isplanirao sam tri, četiri neka projekta, koja su meni važna. Jedna je sa Novakom sa Teslijancima, i to će dobro da krene. Čekamo da Novak završi turnire.

- Ni za koga. Nekada sam navijao za Partizan, međutim, ovo je jad i beda što je preteklo, toliko tužno. Moraš stvarno da voliš mnogo fudbal i bilo koji sport da navijaš za ove timove. Oni sada na liče ni na šta. U svoje vreme sam bio partizanovac zato što je moj otac bio, mislim da to ide porodično. A, i, mnogo više ima zvezdaša. To je interesantno, ovi što navijaju za Partizan, vole da se razlikuju - rekao je on.

Velike planove ima Nestorović za svoje "treće doba", nema nameru da posustaje, a upravo sa Novakom, otkrio je, već radi na jednom velikom projektu.

- Ja sam radio na pripremama za penziju. To je vrlo važno. Ima kod nas serija romana koji su kod nas izdati, to preporučujem svakome. Boris Akunjin. On je primetio da sedi i zapitao se šta će da radi. Počinjem da starim. Da radim na sebi. I da krenem da učim jezik. Tako sam i ja pre 5, 6 godina rešio da isplaniram sebi šta ću da radim, kad odem u penziju. To je za gomilu profesora na fakultetu veoma stresno. Biti profesor stari, pa ugledni, to je za sujetu fantastično. Stalno te neko pita, ti presuđuješ, a onda kad odeš u penziju shvatiš da te više niko ne zarezuje, niko ništa ne pita, odjednom te gleda kao "šta nas bre zadržavaš"...

Bonus video

(Espreso.co.rs/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.