ISPRAVKA: Đoković nije rekao da će doći na Amfilohijevu sahranu
Foto: EPA/Christian Bruna

VELIKI TENISER

ISPRAVKA: Đoković nije rekao da će doći na Amfilohijevu sahranu

Mitropolit će biti sahranjen u kripti Sabornog rama u Podgorici

Objavljeno: 17:58h

*Napomena: Ovaj članak je ispravljen zbog netačnih navoda da je Novak Đoković najavio da će doći na sahranu Amfilohija Radovića. Izmenjen je deo teksta u kojem se ovo tvrdilo, kao i naslov. Tekst je izmenjen na osnovu analize portala Raskrinkavanje.me

Najbolji svetski teniser Novak Đoković emotivnom porukom oprostio se od Amfilohija, a u porazu od Lorenca Sanega Novak nije ličio na sebe. Nakon meča govorio je o tome koliko mu je teško pala smrt Mitropolita.

Za sada zvaničnih informacija o tome hoće li Novak Đoković prisustvovati sahrani nema. Kako rečeno "Novostima" iz PR tima tenisera još uvek se čeka njegova odluka.

Podsetimo, Novak je u više navrata isticao koliki je vernik i poštovalac Amfilohija Radovića. Teniser je imao priliku da lično upozna Mitropolita, za koga kaže da je na njega ostavio snažan utisak.

Najbolji teniser sveta nije prisustvovao sahrani Mitropolita crnogorsko primorskog, već se od njega oprostio na konferenciji za medije, gde nijednom nije pomenuo da će doći na sahranu, kao i fotografijom, na svom Instagram profilu.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.