NOVI UDARAC ZA ZVEREVA: Jedna bivša ga optužila da je tukao, a druga je trudna! Neće pomirenje, ovim ga je dotukla!
Foto: EPA/Justin Lane

silni problemi za nemačkog tenisera

NOVI UDARAC ZA ZVEREVA: Jedna bivša ga optužila da je tukao, a druga je trudna! Neće pomirenje, ovim ga je dotukla!

Ona je nakon njihovog raskida u avgustu saznala da je ostala u drugom stanju, ali nema nameru da se pomiri s njim, niti da zajedno odgajaju dete

Objavljeno: 13:05h

Aleksander Zverev našao se u nebranom grožđu, a izgleda da se sve moguće zlo nadvilo nad njime.

Pre samo nekoliko sati smo izvestili da ga je nekadašnja devojka Olga Šaripova optužila da ju je tukao dok su bili u vezi, a sada je stigao još jedan udarac za njega i to od strane još jedne bivše devojke.

foto: Printscreen/Instagram/jelenadjokovicndf

Brenda Patea, s kojom je nemački teniser bio u vezi do avgusta ove godine i čak su zajedno boravili u Beogradu na Adria Tour-u, je trudna s njime, ali mu je jasno poručila da nema nameru da se mire, niti da zajedno odgajaju dete.

- Trudna sam 20 nedelja i očekujem bebu s Aleksom. Imali smo različite poglede na život i zbog toga smo se rastali. Svako ko živi sa sportistom mora da se pokori tom drugačijem načinu života. Ne dolazi u obzir da odgajamo dete zajedno - rekla je Brenda za nemačke medije.

Takođe je dodala kako dete nisu planirali, ali da ga može sama odgajati.

- Nismo planirali decu, ali učiniću sve da ono raste u harmoničnom okruženju, u dobroj sam poziciji da ga mogu sama odgajati - zaključila je manekenka koja je vezu sa teniserom u početku čuvala u tajnosti.

Brenda je uspešna manekenka, poznata širom sveta zbog profesionalnih uspeha, ali i atraktivnih fotografija na društvenim mrežama. Njihova veza bila je konstantno pod reflektorima, što i ne čudi, s obzirom da mladu Nemicu na Instagramu prati skoro 250.000 fanova.

Zverev se zasad još nije oglasio povodom ove vesti, ali ni povodom optužbi Olge Šaripove da ju je pretukao.

Inače, ovo se sve događa baš u trenutku kada je uhvatio formu i počeo da igra na visokom nivou pošto je posle finala na US openu dva puta osvojio turnir u Kelnu u prethodne dve nedelje.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.