NAJVEĆI NOVAKOV MRZITELJ OTKRIO ŠTA GA MOTIVIŠE: Ovo je pokretačka snaga Nika Kirjosa!
Nole vs Nik, detalj sa njihovog starog meča, Foto: Profimedia

KOPI NOLE - PEJST NIK

NAJVEĆI NOVAKOV MRZITELJ OTKRIO ŠTA GA MOTIVIŠE: Ovo je pokretačka snaga Nika Kirjosa!

Nik Kirjos otkriva šta je njegova pokretačka snaga, a verovali ili ne, nije mržnja prema Novaku Đokoviću

Objavljeno:

Australijanski teniser grčkog porekla Nik Kirjos je često na udaru raznih kritičara, ali ume i da stane u njihovu kožu, pa i sam počne da priča razne stvari o svojim kolegama, posebno trnu u njegovom oku, Novaku Đokoviću.

On se, pored svih tih "tviter" obaveza, bavi i dobrotvornim radom, ima i svoju fondaciju pomoću pomaže onima kojima je pomoć najviše potrebna.

- Nadam se da će mi telo ostati spremno da mogu da se vratim na teren i da ponovo dobro zaigram - rekao je Kirjos koji nije kročio na turnir od februara, sve zbog koronavirusa.

Nik Kirjos
Nik Kirjos foto: EPA/Lukas Coch

- To znači da ću moći da nastavim da pomažem drugima i koristim svoju platformu. Što budem bolje igrao, to ću više da pomažem ljudima putem svoje fondacije. I to je ono što me motiviše.

Kirjos je početkom ove godine, kada su Australiju zahvatili veliki požari, na Australijan openu za svaki as donirao 200 dolara.

U Melburnu je stigao do osmine finala, a za to vreme je ispalio 87 neodbranjivih početnih udaraca.

- Meni rezultati nisu prioritet, tako da na Australijan openu nisam igrao za sebe, igrao sam za požare. Sve dok mi je psiha na pravom mestu mislim da će dolaziti i sve ostalo - objasnio je Kirjos.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/B92)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.