SPREMITE SE DA VAS PROĐE JEZA KROZ CELO TELO: Đoković održao motivacioni govor deci! Ovo morate da čujete! (VIDEO)
Foto: Profimedia

Svet će brujati o ovome

SPREMITE SE DA VAS PROĐE JEZA KROZ CELO TELO: Đoković održao motivacioni govor deci! Ovo morate da čujete! (VIDEO)

Najbolji teniser sveta je govorio o motivaciji i šta je to što morate da probudite u sebi da idete napred i da postanete šampion

Objavljeno:

Novak Đoković je trenutno najbolji teniser sveta, osvojio je 17 Gren slemova, teško da se mogu i pobrojati svi rekordi i dostignuća koja je ostvario, a njegov put do velikog šampiona je dobro poznat.

I ko je bolji uzor za svu decu i mlade sportiste od čoveka koji je kandidat za najboljeg tenisera svih vremena.

Tako je sada Novak izgovorio jedan motivacioni govor, koji je snimljen i objavljen, a od koga jeza prolazi kroz telo svakog ko čuje i koji bi trebalo puštati deci svakog dana.

- Mislim da svako dete, šta god želi da postane treba uvek da sanja, mašta. To je pokretač ka ostvarenju tih snova. Imao sam improvizovane pehare od kartona, plastike... Te pehare sam podizao, to me je dovelo ovde gde sam danas - počeo je Đoković i dodao je:

- Kada pomislite da brod tone, da nema izlaza, opet nekako pronađem put da se vratim - kaže u jednoj od izjava u video klipu Novak Đoković.

Kako prezentovati Srbiju na najbolji način?

- Verujem da Srbija može mnogo toga da ponudi. Ljudi treba da shvate da ne treba biti uspešna ličnost da bi se vaš glas čuo. Svako treba da uradi onoliko koliko može i koje su njegove mogućnosti u ovom trenutku - reči su Novaka Đokovića.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.