JELENA ĐOKOVIĆ PROGOVORILA O SE*SU POSLE ŠEST GODINA BRAKA: Šta li će joj Nole reći posle ove izjave?
Jelena Đoković, Foto: Printscreen/Instagram

OP OP

JELENA ĐOKOVIĆ PROGOVORILA O SE*SU POSLE ŠEST GODINA BRAKA: Šta li će joj Nole reći posle ove izjave?

Nismo navikli da Jelena Đoković priča o tim temama...

Objavljeno: 12:12h

Jelena Đoković je žena koju prepoznaju na svakom delu planete, ponajviše zbog supruga Novaka. Ona je nedavno govorila o knjigama koje su joj promenile život, a svima je posebno upala u oko ona koja govori o vođenju ljubavi.

Ona je prošetala sa suprugom Novakom kroz prestonicu Srbije i u jednom knjižari u centru grada podelila savete svim damama:

- Rekli su mi da imam minut da nađem par knjiga za preporuku… Ispalo je tri minuta, a moglo je bar 33. Kad zađem u popularnu psihologiju, pa ne izlazim - kazala je Jelena Đoković u videu koji je objavila na svom Instagramu.

Jelena Đoković
Jelena Đoković foto: Starsport©

Odabrala je dela koja su joj promenila život:

- Ja sada najviše čitam popularnu psihologiju i to je ono što najviše doprinosi mom rastu - kazala je Jelena i preporučila nam knjigu “E, zabole me” pošto govori koliko su važne naše sopstvene odluke za sve ono što želimo od života.

- Ja vrlo poštujem Džoa Dispencu i jako volim njegove knjige, mislim da je sjajan čovek. A tu je i knjiga Četiri sporazuma koju preporučujem od srca, kao i Ester Perel – ona je genije za partnerske odnose. Seksualnost je nešto jako bitno i što mnogi izgube u dugim vezama. E, pa ovo je nešto što može da vam da neku interesantnu perspektivu - savetuje Jelena.

Govorila je i o knjizi "Nesputana duša" koja govori o povratku sebi.

- Često kažu da u životu svi tražimo sreću, ali onda se desi da ta potraga za srećom bude izbegavanje bola. Ali život je sam po sebi patnja i bol i mi treba da prihvatimo te stanice na putu ka nečemu i da ne izbegavamo bol, da ga ne maskiramo. Ova knjiga ima sjajne primere kako da to uradite u svakodnevnom životu - poručuje Jelena.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)

Pogledajte na našem youtube kanalu


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.