JELENA ĐOKOVIĆ SE BAŠ UVEĆALA, DUPLO JE VEĆA OD NOLETA: Upravo smo došli u posed frapantne fotografije! (FOTO)
Nole i Jelena, Foto: EPA/ANDREJ CUKIC

Beograd postaje Original grad

JELENA ĐOKOVIĆ SE BAŠ UVEĆALA, DUPLO JE VEĆA OD NOLETA: Upravo smo došli u posed frapantne fotografije! (FOTO)

Kada su ljudi ugledali fotografiju, ništa im nije bilo jasno

Objavljeno:

Novak i Jelena Đoković ove subote otišli su u posetu Muzeju iluzija u Beogradu.

Pogledajte kako su se proveli:

1 / 2 Foto: Nataša Kilibarda

A, posebnu pažnju obratite na ovu fotografiju. Ljudima ništa nije bilo jasno kad su je videli, jer je Jelena očigledno duplo veća od Noleta.

foto: Nataša Kilibarda

Inače, ako su vam se svidele ove fotografije, onda će vam sledeći redovi biti još zanimljiviji.

Magazin Original, projekat Fondacije Novak Đoković u subotu, 17. oktobra, obeležava peti rođendan i tim povodom pripremio je velika iznenađenja za sve Beograđane. Svi stanovnici prestonice moći će da istraže sve zone glavnog grada i uživaju uz zanimljive sadržaje. Usled pandemije COVID-19, predstavnici magazina Original doneli su odgovornu odluku da se aktivnost pretvori u format ture kroz grad, kako bi se izbegla velika okupljanja na jednom mestu i na taj način svi posetioci bili bezbedni.

Za sve ljubitelje umetnosti pripremljeni su sadržaji u okviru Art zone koja donosi mnoštvo zanimljivih stvari – besplatan ulaz u Muzej savremene umetnosti, Muzej Ive Andrića i Muzej Jovana Cvijića, snižene cene kursa italijanskog jezika u okviru Italijanskog kulturnog centra, jednu besplatnu, a vođenu izložbu u Institutu Servantes, kao i sniženu cenu ulaznica za Muzej čokolade i Muzej iluzija.

Jasmina Stojanović, projektna direktorka magazina, istakla je da je Original tokom pet godina postojanja brojnim angažovanjima i akcijama podržavao umetnost i kulturu, male preduzetnike i lokalne dizajnere, te da su i ovaj put nastavili u istom duhu.

- Od nastanka magazina Original, pa do danas, vodili smo se našim osnovnim vrednostima, a to su davanje i podrška. Kako su rođendani povodi za darivanje, odlučili smo da naš peti rođendan proslavimo tako što ćemo mi nekome da poklonimo. Na ovaj način, želimo da obradujemo našu zajednicu, podržimo pozitivne vrednosti i akcije u društvu i da ukažemo na neverovatna mesta koja nas čekaju iza ugla. Uz pomoć naših partnera pretvaramo Beograd u Original grad. Pridružite nam se i uživajte svim čulima u bogatim sadržajima koje smo pripremili za vas - izjavila je Jasmina Stojanović.

Pored ART zone koja je namenjena ljubiteljima umetnosti, posetioci će moći da uživaju i u ostalim zonama u kojima ih očekuju sjajni popusti u restoranima, prodavnicama garderobe, aksesoara i kozmetike, knjižarama.

Kompletan spisak zona i tačnih lokacija pogledajte na sajtu Original magazina.

Magazin Original vas čeka na štandu u Beogradskom Marketu od 10h do 18h gde će vas obradovati poklonima, a da biste uživali u svim pogodnostima, neophodno je da se besplatno registrujete putem linka.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.