BOSANSKE 'PIRAMIDE' PREPORODILE ĐOKOVIĆA: Pazite samo šta je sad Novak rekao o njihovoj moći!
Novak Đoković, Foto: EPA/ YOAN VALAT

NOLE OBOŽAVA SEMIRA

BOSANSKE 'PIRAMIDE' PREPORODILE ĐOKOVIĆA: Pazite samo šta je sad Novak rekao o njihovoj moći!

ole je praktično odmah po dolasku iz Pariza, gde je u nedelju Novak Đoković neočekivano ubedljivo izgubio finale Rolan Garosa od Rafaela Nadala, preko Beograda otišao u Sarajevo. Tamo je prenoćio, ujutro se prošetao Baščaršijom i putovanje nastavio za Visoko, gde su bosanske piramide

Objavljeno:

Novak Đoković je odmor i oporavak posle napornih šest nedelja koje su mu donele više razočaranja nego što je iko očekivao, potražio u Bosni i Hercegovini. Tačnije u piramidama kod Visokog.

- Igrao sam mnogo tenisa u poslednja dva i po meseca. Nisam mogao ništa drugo da radim zbog restrikcija i pravila i to me je izuzetno iscrplo. Posle tri dana ovde, osećam se oporavljeno i preporođeno - podvukao je prvi teniser planete u intervju francuskoj agenciji AFP pre nego što se prekjuče vratio kući u Beograd.

Nole je praktično odmah po dolasku iz Pariza, gde je u nedelju neočekivano ubedljivo izgubio finale Rolan Garosa od Rafaela Nadala, preko Beograda otišao u Sarajevo. Tamo je prenoćio, ujutro se prošetao Baščaršijom i putovanje nastavio za Visoko, gde su bosanske piramide.

foto: Profimedia, Printscreen

Tamo je na pitanje da li se oseća posebna energija, odgovorio.

- Semir Osmanagić već petnaestak godina kroz naučnu metodologiju jasno to objašnjava, a svako ko ima neke nedoumice može da dođe i da se uveri. Ovo je vanserijsko i bitno ne samo za nas već za čitav svet. Ja bih pozvao sve sportiste da dođu ovde, provedu lepo vreme u tunelima koji mogu da povećaju kapacitet kiseonika u plućima, pomognu u regeneraciji posle teških sezona i menjanja vre-menskih zona.

Osvežen i odmoran, Nole sada planira nastavak sezone.

- Posle nekoliko dana odmora u Beogradu, sledi turnir u Beču koji mi prvobitno nije bio u planu. Nisam tamo igrao 13 godina, tako da sam srećan zbog toga.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Žurnal)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.