ĐOKOVIĆ ŠOKIRAO ODLUKOM! POSLE 15 GODINA SE VRAĆA: Ja se pitam ko će biti prvi teniser sveta!
Novak Đoković, Foto: EPA/Yoan Valat

ponovo u beču

ĐOKOVIĆ ŠOKIRAO ODLUKOM! POSLE 15 GODINA SE VRAĆA: Ja se pitam ko će biti prvi teniser sveta!

- Nadam se da ću za mesec i po dana, kada se sezona završi, biti prvi teniser sveta. To mi je profesionalni cilj i na tome radim. Uglavnom se ja pitam - ističe prvi reket sveta

Objavljeno:

Novak Đoković je govorio o nastavku sezone i otkrio je da će igrati na turniru u Beču.

Nakon što je izgubio finale od Rafaela Nadala, srpsi teniser je otišao u Bosnu, gde je posetio "bosanske piramide". Očekuje ga odmor u Beogradu, a jasno je šta želi da uradi do kraja sezone.

- Igraću turnir u Beču koji mi prvobitno nije bio u planu. Nisam igrao u Beču 15 godina, tako da sam srećan zbog toga - rekao je Đoković za "AFP".

Ova sezona je po mnogome atipična i drugačija od drugih.

- Ova sezona, koja je veoma promenjljiva, drugačija i čudna, mi je istovremeno donela dosta uspeha i veoma sam zadovoljan svojom igrom i svojim renkingom - rekao je Novak i dodao:

- Nadam se da ću za mesec i po dana, kada se sezona završi, biti prvi teniser sveta. To mi je profesionalni cilj i na tome radim. Uglavnom se ja pitam-.

Đoković je otkrio zašto je posetio BiH.

"Igrao sam mnogo tenisa u poslednja dva i po meseca. Nisam mogao ništa drugo da radim zbog restrikcija i pravila i to me je izuzetno iscrpilo. Danas mi je poslednji od tri dana ovde i osećam se oporavljeno i preporođeno.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.